young homie

10 - Min favoritplats i vardagen
Min säng, utan tvekan..

11 - Något som har förändrat mig
Det finns både folk och saker som förändrat mig och gjort mig till den jag är idag. Om jag ska beskriva hur jag var förut så hade det vart osäker, dålig självförtroende, för snäll och en sån som visar precis vad jag känner. Idag är jag nöjd med mig själv, aldrig för snäll, dum mot dom som förtjänar det och rätt känslokall.
Det som gjort mig till den jag är är nog allt jag gått igenom. Människor har uttnyttjat en när man varit för snäll och därför bryr jag mig inte om jag är dum ibland nu. Jag får inga skuldkänslor för jag vet hur det kan bli sen.. Klart jag kan vara världens gulligaste mot dom som förtjänar det, men aldrig mot andra som inte visat att dom förtjänar det. Det lönar sig aldrig att vara för snäll. För ni vet själva att det är dom som är för snälla som till slut blir sårade, illa men sant.
Bättre självförtroende har jag nog fått efter mitt första ''förhållande''. När det tog slut var jag helt borta, men sen tog jag tag i saker och ställde mig upp på mina egna ben. Idag behöver jag ingen som är där och hjälper mig. Jag är inte beroende av att ha någon där utan jag klarar mig själv. Jag tar inget för givet, för det finns inget som varar föralltid. Och det värsta man kan göra är att blir så beroende av en människa att du gör idiotiska och dumma saker när personen försvinner ur ditt liv. Jag har varit där. Jag började svälta mig själv efter allt de där för att jag trodde att det skulle bli bättre av det. Idiotiskt. Nu tar jag bara en dag i taget och ser vart det leder mig.
Det kanske är anledning som ovan som gjort att jag är blivit så känslokall. När allt hände kunde jag visa hur dåligt jag mådde. Kom igen, jag skrev till och med ut det på bloggen. Jag skulle aldrig kunna göra det idag. Jag hatar att visa mig svag, till och med för mig själv. Jag ligger aldrig i sängen och gråter mig till sömns som jag kunde göra förut. Nu är det mer så att jag stänger ute allt och tänker ''skitsamma''. Jag kanske till och med gömmer känslorna för mig själv.. Kanske är jag bara rädd för att falla tillbaka till det gamla och må så dåligt, så jag stänger allt ute. Jag vet inte, men just nu känner jag iaf inte. Och jag trivs med det. No feelings, no pain.


2009

/S

XD ?

Sitter och dricker sockerfri redbull och inser att det inte är gott någonstaaaans. Förut drack jag det hela tiden, inbillade jag mig själv att de var gott för att jag tänkte som en anorektiker? Nä usch. Ska leka banta idag när jag åt pizza igår, äkta jag..
Kom också på att alla ungdomar tänker så mycket och tar allt seriöst. Vart är spänningen i det hela då? PALWI. Tar dag för dag. Det kan inte mer än skita sig. Ingen skada skedd :)

8 - Ett pinsamt ögonblick
Wow, de är så många så jag inte ens kommer på vad jag ska skriva. Jag har typ gjort allt pinsamt man kan göra. Typ skämt ut mig framför killar som är intresserade med flit bara för att jag inte vill ha dom.. Då menar jag verkligen att jag varit helt störd. Liknande saker har jag gjort många gånger men jag tycker det är mer kul och skäms inte för sånt. Det är ju jag som gör det med flit.. Men andra saker man skäms över är typ äckliga.. som när mensen läckt som det gjorde på ett bröllop när jag var i Sarajevo. Hade klänning och string och ingen annat med mig! Då var det bara fml. Förstörde resten av min kväll för jag skulle ju ut och festa efter bröllopet.

9 - Några personer jag inspirerats av
Ingen typ. Jag inspireras av mig själv hihi. Kanske min bror också, har alltid sett upp till han. Men annars kör jag mitt egna race.

+ Lite bilder jag tog idag, varför inte?
¨
/S

perfekt

6 - Om jag blev rikast i världen
Hade jag slutat råna mama&baba

7 - Saker jag stör mig på
Människor som pratar för mycket och säger saker bara för att ha något att säga. Dom kan ha sagt/frågat det 100 gånger innan, men dom frågar igen bara för att. Vill klämma sönder deras hjärnor när det händer, speciellt dom som gör det hela tiden ;)

/S

B&J

Shulll. Sitter och ska börja plugga på juridiken snart. Har prov imorgon, och jag är ju alltid en sån som börjar i sista sekund. Aja, har ben&jerrys med mig iaf. Bästa glassen som finns. Favoritsmaken är cherry gracia men den har dom tagit bort typ överallt (fett besviken) så jag kör på half baked. Brukar inte gilla chokladglass annars men den är är speciell. Kakdeg och brownies i.. Antar att alla har smakat den. Bortsett från de snåljåpar som kan lägga 50 kr på cigg men inte på den här glassen som knullar i munnen..
Länge sen jag drog en vanlig uppdatering men jag fortsätter med plugget nu. Puz
njut av skön musik sålänge. Drive by - train
Justnu. Färgade håret igår också hehe
/S

''du ser ut som en sån''

Komiskt att folk kan ''se'' hur en person är när dom bara kollar på en. Ser man en skitsnygg kille så tänker man åh kolla han är player och ser man en snygg tjej tänker man åh kolla hon är slampig. Sen om man ser en blattetjej som klär sig normalt (alltså inga u-ringningar osv) tänker man åh hon har säkert aldrig rört någon kille.. Jag har kommit på att det mesta här är fel nu. En skitsnygg kille kan vara värsta ängeln, en snygg tjej kan vara en som inte gjort något alls och en blattetjej som inte visar upp sin kropp kan vara den värsta av dem alla. Och folk som tror att dom vet bättre än en själv när man bara gillar att klä sig som man vill...? Alla måste inte ha slöja. Så klä er och var som ni vill vad fan, strunta i vad folk tror. Som jag alltid har gjort.
/S

people dont miss you when you're gone, they miss you when you move on

Alåha, kollade tillbaka på våra äldsta inlägg idag i skolan, så jag tänkte att det var dags att uppdatera nu också. Insåg också att vi bloggade riktigt mycket förut, och vad hände med Medina? Hon dog typ. Och jag vet inte varför jag fortsätter, ibland känns det bara som om jag måste. Tvångstanke typ.

3 - I min handväska
Har bara datorväska i skolan nu förtiden. Där i ligger en dator, vaselin, hörlurar och massa papper.

4 - Tre sanningar om mig
-Jag försöker sluta med godis men lyckas aldrig.
-Jag har börjat tycka vissa svenska killar är jävligt snygga, vad fan?
-Jag hatar att visa mig svag och därför gråter jag aldrig framför folk.

5 - En sak jag gör varje dag
kollar om jag blivit tjockare
/S

SNÄÄÄÄÄLLA MÄNNISKOR!

''SABINA SABINA SABINA SABINA SABINA SABINA'' MITT HUVUD FUCKING EXPLODERAR! Jag haaaaatar att höra tjat, ''Sabina hjälp mig med det, sabina gör det här, sabina vad är det där''. Alltså snälla, kan ni sluta? Jag har också ett liv. Jag kan inte ens räkna ihop hur många som skrivit/sagt det dom senaste dagarna. JAG HAR INTE TID FÖR ALLA! Jag vill inte låta bitchig, jag skulle vilja hjälpa er, men ska jag sitta och anstränga mig för att göra saker åt er när ni kan ta fucking tag i det själva? Jag kan inte hjälpa alla! Jag vill inte göra saker åt er! Lyft på era arslen, jag orkar inte med tjatet. Kommer slita sönder mitt hår snart. Försök stå upp på era egna ben. Det var allt för mig innan jag spårar ur.
/S

LEK

Vilken svordom använder du mest?

Jebote blablabla eller fuck (typ ''fuck till dig'' eller ''fuck det''). Bortsett från det så svär jag inte.. brukar bara säga ’’jävla moffa’’ rätt ofta nu hehe..

Vilken var den senaste filmen du såg?
Började kolla på ’’In the land of blood and honey’’ men tröttnade efter en halvtimme (typ när mitt godis tog slut), alla filmer är så tråkiga.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En hästens dubbelsäng! Med massage inbyggt hehe

Har någon någonsin kallat dig lat?
Jag är latast på vardagar

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
CD-spelare? Komigen. Har aldrig ägt någon sådan.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?

Ja, om jag skriver ut det på bloggen är det väl ingen hemlighet? Fuckin moff fråga

När var senast någon stötte på dig?
Idag

Vem var den senaste som ringde dig?
Emma

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
TILT! Så skön känsla, haha! Sen typ insane, opa

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja, Nyköpingsbor hittar alltid något.
Men jag bryr mig inte alls, keep talking shit about me, it only makes me famous ;)

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nä är idiot som jag alltid är om det inte är någon speciell haha!

Vilken film kan du alla replikerna till?
Pippi på de sju haven

Pratar du några andra språk?
Lite av varje sen jag började på Tessin. Haha nä men svenska, bosniska(dock inte lika bra som en som bor där nere) och engelska. Lite tyska också.

Diskar du din egen disk?
Diskmaskinen gör, ibland mamma eller pappa.

Har du gråtit offentligt?
Framför många har jag aldrig gråtit, är inte sån som visar mig svag.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?

Aa tatuering vill jag ha men de är såna problem med det. Fattar inte varför arbetsgivare och shit kollar på det, men kommer göra en som inte syns om jag inte visar den.. I sommar om jag åker ner till Balkan!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja, tycker det är gulligt haha.. men jag går inte på så seriösa dejter!

Vad har du med dig in på bion?
Hela McDonald’s utbud

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Skön humor, vara sjuk som jag typ.. Åh bästa att ha en kille som är som jag, fett kul vi skulle ha.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Kan vara 6, kan vara 12, bara inget väcker mig.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?

Ja alltid, speciellt på Hedeby. VARJE jävla utvecklingssamtal, fuck till dom jag var bäst ändå.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej, brukar bara påpeka det när jag vill gå folk på nerverna.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Ehm, blir sällan arg..

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min pappas moster valde det, komigen kunde hon valt något fulare? Vill ha något ballt namn

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
’’fuck det, varför ska jag sitta hemma och deppa över det här?’’

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
JAAA en sak jag måste göra innan jag dör!

Tycker du om att krama folk?
Älskar att kramas heihe

Skulle du säga att du är trendig?
Nja, bär det jag tycker är fint, trend eller inte fuck det.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nej, stör mig inte på småsaker och blir sällan arg ju.

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Inga. Är jag hemsk om jag säger så efter att ha läst pojken som kallades det osv? Visst är det synd men jag börjar inte gråta när det gäller sånt :/

Tycker du att du är attraktiv?
Jete sexi

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Hur ska man få dåligt samvete av kebab typ? Kanske för att det finns många kalorier i det men kött är kött, skulle inte kunna leva utan det!

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Om jag hade valt det själv hade jag velat heta Bruno Brown, hahaha fett coolt

 

2008, tycker synd

/S

 


jag orkar inte plugga

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Nej
Har du någon kille just nu? - Nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Ja, haha kan vara dum ibland..
Vem kramade du senast? - Jasmina jag trur
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Ja men visst, idiot, nej


SKOLA:
Är du duktig i skolan? - jag är duktig men sköter inte alltid skolan, hehe.
Har du bra betyg? - haft hittills, nu vet jag inte
Har du fått göra om ett prov någongång? - nej, aldrig..
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - alltid
Sköter du dej i skolan? - inte alltid hehe
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - alltid
Haft mobilen på lektionstid? - alltid (igen)
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - ja tuffing


FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5 st, men bor ensam med mina föräldrar
Trivs hemma? - jadå, bara långtråkigt..
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - rymma? Haha låter som om man inte får gå ut..
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit men inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - nää sånt man skulle kunna få utskällning för berättar man ju inte, moff
Har kallat någon i din familj för bitch, idiot, cp, osv.? - mina syskon haha
Vem betyder mest för dej i din familj? - alla betyder lika mycket
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja


VÄNNER:
Du har vänner? - NE, är miskin
Du brukar vara med? - det är olika, till och från.. umgås med några jätteofta en period, sen några andra en annan och så går det runt. Men nu kommer det väl vara typ Emma och Emina, dom som aldrig bangar på att ha kul.
Vem/vilka var du med sist? - folk i skolan
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - haha man älskar väl inte folk för deras utseende
Är det okej att ha kill-kompisar? - klart det är. Men tycker inte det går att vara skitbra vän med en kille (om man inte växt upp tillsammans). Blir svårare ju äldre man blir.
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - HAHA.. nej, men skulle vilja strypa några ''kompisar'' ibland ;)
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nej


FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nej
Putar med läpparna på kort? - jå heheh men inte alltid
Tar kort på dina bröst? - vilka bröst?
Använder foundation på läpparna? - nej usch, hatar att ha kladdiga saker på läpparna. Bara sånt som gör dom lena funkar på mig hihe
Super dej packad varje helg? - nej
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - ingen fjortisfrisyr men jag plattar..
Ditt hår e knallblont? - nej


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja, min helg var sämst haha...
När grät du senast? - I helgen, var ju sån FML helg då jag släppte ut allt för att det var så tråkigt.. hehe (A) men innan det var det riktigt jävla länge sedan
Du har gråtit över en kille? - ja, men bara över en. brukar inte gråta över killar, life goes on
Vem bråkade du senast med? - måste vart min mamma, haha!

/S

Vi kör på nya ämnen

1 - Det här får mig att må bra
2 - Vad är kärlek?
3 - I min handväska
4 - Tre sanningar om mig
5 - En sak jag gör varje dag
6 - Om jag blev rikast i världen
7 - Saker jag stör mig på
8 - Ett pinsamt ögonblick
9 - Några personer jag inspirerats av
10 - Min favoritplats i vardagen
11 - Något som har förändrat mig
12 - Vad jag vill bli när jag blir stor
13 - Min favoritdryck
Delar upp dom och skriver lite då och då. Varför inte börja nu

1 - Det här får mig att må bra
Åh, det finns mycket. FEST blir man alltid glad av. Sen att umgås med sköna människor (mina vänner). Och musik också, min sköna musiksmak.. Sen något som kan göra ens dag är när man vaknar upp med sms från speciella personer.

2 - Vad är kärlek
Problem.
bild från igår
bild från idag

/S

fuck it before it fucks you

Tänk som rubriken, och du lyckas med allt.

Dag 28 - En dag jag minns
När jag sket på mig i bilen på väg till Bosnien, hihi.
så här kul liv har jag just nu, ligger och tar kort på mig själv. nästa helg kör vi både fredag och lördag. jag skiti, ska aldrig mer ha en sån här helg.
/S

RSS 2.0