its like wishing for rain as I stand in the desert

Hade brist på liv för ett tag sedan, så jag började locka håret. Sällan jag har lockigt, det ser så annorlunda ut när jag inte är van vid det. Känner mig som ett affro. Ska iväg till Trosa snart iaf, och imorgon ska jag till Stockholm med personer jag umgicks med hela tiden i grundskolan. Länge sedan, men nu vet ni varför jag inte kommer hinna blogga.


tagna nyss. Håret ser lockigare ut på cam, kanske för att min cam bränts sönder av mina bilder.. men här är en bild tagen med mobilen:



/S

varför ställa sig på punkt A när man inte tänkt ta sig vidare till B?

/S

The challenge is to be yourself in a world that is trying to make you like everyone else

Inte vart hemma så har inte kunnat blogga. Hängt i Skärholmen, Nyköping och lilla Vagnhärad.. Och knarkat ipren. Beställde neulash nyss. Synd att alla inte föds perfekta. Nu vet ni vad det beror på när jag har långa ögonfransar om en månad. För er som också vill beställa så finns det på neulash.se. 895 kr för 3.2 ml och 1595 kr för 6 ml. Tror att det kommer vara värt det.
När jag såg medinas bild tänkte jag på vad beroende människor är av hur folk ser ut.. man får alltid höra ''hur fan kan han/hon som är så ful ha en så snygg pojkvän/flickvän?'' T.ex. om någon fin person person gifter sig med någon som är ''ful'' så börjar dom tänka ut dumma orsaker till detta. Typ ''det är säkert för att han/hon är rik'' eller ännu mer idiotiska saker som jag inte borde skriva ut här. Och så finns det sånna dumma personer som tänker ''varför är han/hon tillsammans med mig när han/hon är så snygg och kan få vem den vill?'' Har hört sånt från människor jag känner, och i alla tjejtidningar är det tjejer som frågar såna idiotiska frågor. Haha, människor är dumma nu för tiden.
/S

vill du gifta dig med mig?


Oh my god.
/M

jag älskar dumma människor

När jag skulle börja plugga ekonomi trodde jag att jag skulle hamna i en klass där alla är einsteins, men helt ärligt så är det HELT tvärtom. Dom är dumma, och det är kul. Det är efterblivna (ta det som något positivt) människor som gör min dag, det är såna man skrattar åt. Jag hade aldrig trivts i en klass där alla kan allting. Haa, det här var helt rätt. Kom att tänka på det här för att jag var på middag igår med alla gamla nior på vår skola. Det var faktiskt kul att träffa alla igen, men jag föredrar Tessin. Det är skönare människor, och det är det som gör hela grejen bra. Annars är skolan lika rutten som Hedeby.

Det ska bli så skönt med lov! Äntligen få sova ut, ha tid till massa annat än skolan.. Tror att det här kommer bli perfekt. Livet är bra.


min älskade baby för ett tag sedan.. hela min släkt verkar ha blivit blond

/S

we found love

Det är måndag och lördagen är redan planerad. Ibland är livet bra.


/M

but mama I'm in love with a criminal

Rubriken från ingenstans. Låten har fastnat i hjärnan, det är störande. Jag går runt och sjunger på det hela tiden. Men, var i skolan idag iaf. Vi lyssnade på folk som pratade om kvinnliga rättigheter osv. Kände mig efterbliven som inte visste att 3/4 av alla kvinnor och små flickor blir brutalt våldtagna i krig, och allt annat som hände/r med dom. Det hände till och med i Bosnien och jag visste inte ens om det. Fick mig att tänka helt andra tankar, när jag blir äldre ska jag arbeta inom det. Hjälpa barn utomlands, där det händer så mycket saker vi inte tänker på. Speciellt flickor i såna sjuka länder. Vem fan förtjänar att bli könsstympad? Det är inte rätt för killar heller, men det är ndå en helt annan sak.


just nu, plåster i pannan (har en bula som ska föreställa en ''finne''). Och jag är barn nog att tro att det slutar göra ont om man sätter plåster på det.

/S

ibland önskar man att det vore så lätt

/M


if god existed, he wouldn't have let bad things happen

Min dag har inte vart någon höjdare, men se... Jag lever.

Funderar på om jag ska till skolan imorgon, vi ska bara kolla på någon film tror jag. Men vad ska jag annars göra när alla andra är i skolan? Det blir nog att åka dit iaf. Det enda som får mig att tveka är att jag inte orkar gå upp så tidigt. Om jag hade fått sova hur länge jag ville hade jag älskat att gå dit.

Nu ska jag lägga mig bland mina 3 täcken och 6 kuddar, det får ju inte kännas tomt



/S

helgen i bilder




Grym är de rätta ordet för denna helg

/M

hyperuppdatering

Känns bra efter powerwalken. Nu ligger jag i sängen och är rastlös. Juste, dom har börjat göra lussebullar så jag var tvungen att köpa. Skadar väl inte att äta det någon gång.. Och jag har märkt att jag skriver en massa fel i bloggen. Läser inte igenom mina inlägg innan jag publicerar dom. Men efter ett tag ser jag värsta felen. Låter som om jag är en import. Vet inte hur jag lyckas få till det så..

Vet inte vad jag ska göra nu, har lust att sova. Läste på idrotten idag att ett symptom vid diabetes är att man kan vara onormalt trött, blev fan rädd. Men, det är väl inte det som är felet..



Kent - utan dina andetag
Kan vara uttjatad av fjortisar men texten är inte sämre för det.

/S

skulle till gymmet

men min mage dödar mig så jag orkar inte med något gympass just nu. Alltid någon ursäkt jag vet.. Men nu ska jag till affären med mamma, och sen ut på en powerwalk med Samrå. Någon typ av träning iaf, och det är mysigt med kvällspromenader.


för en stund sedan

/S

vågat av mig

Sitter och äter detta nu. Choklad pudding dör så goood den är!!

Fixade kycklingsallad nyss och den ska jag äta snart. Riktigt ont i huvudet har jag också och ska snart gå och sova en stund känner jag. Sen duscha och sen se på CL! Så ser dagen ut i princip. SOVMORGON imorgon också - efterlängtat!
/M


när det regnar kan ingen få mig ur sängen

Äckligt väder vi har, orkar inte gå någonstans när det är så här. Hoppas att det blir fint väder när vi har höstlov, jag och Medina har börjat planera att åka till Landskrona. Hade vart skitbra, men mer om det när vi är där. Iaf, duschade nyss och nu ska jag ligga i min varma säng och kolla på någon serie. Jag är så jävla sugen på godis, men jag får inte.. ååh!


bild från idag

/S

jag kanske bara trodde

Hade planer för idag, med tanke på att jag slutade så tidigt. Slutade 11, GICK in till stan och solade, satte mig på bussen hem. Somnade direkt och åkte nästan förbi min station. Tog mig ut på något sätt och drog mig hem. Kom hem och däckade med kläderna på. Sov ett bra tag. Och där missade jag min dag. När jag vaknade var jag tvungen att plugga så jag hann inte med det jag hade planerat. Kände eller känner mig som ett fyllo. Vad fan är det som gör mig så trött?

Apropå ingenting, jag hatar att skriva med folk som bor i Bosnien, såna man träffat. Visst är det obeskrivligt kul om somrarna men när man kommer till Sverige har man ett annat liv. Man kan inte ta med sig det som händer där hit. Vilket dom inte förstår. Importer. Och deras tänkade, vill bara slå ihjäl dom.. Sisådär 100 år efter. Man vill bara slå dom för att tänker så efterblivet.


i somras, börjar undra om jag var ginger..

/S


helgen

Helgerna går så fort. Igår var jag i Skärholmen och idag gjorde jag och medina en spontanresa till Södertälje. Vi missade bussen och fick vänta i 2 timmar på nästa. Men tråkigt hade vi iaf inte, älskar Medina, det är aldrig så att man är med henne utan att skratta. Så skönt att det inte bara är jag som är sjuk. Och på vägen hem mådde vi illa som fan, aldrig mer. Kom hem för en liten stund sedan och min helg var trots allt bättre än väntat.




bilder från idag, vet att dom är jätte fina

/S


min fredag sket sig

Tänkte att jag skulle gymma istället för att festa (som alla andra) den här fredagen. Drog till gymmet men det sket sig också. Hade för mycket annat i tankarna och kunde inte koncentrera mig, min kropp orkade inte. Så jag drog mig hemåt. Nu ska jag lägga mig framför brasan och somna, allt är så bra när man sover.


innan gymmet

/S


så stooolt över mig själv

KLARAT HELA DAGEN UTAN GODIS ELLER NÅGOT SÖTT ALLS! Alltså det här är rekord, kunde inte klara mig en dag utan godis förut. Åt bullar som frukost nästan varje dag, och nu äter jag ägg med keso.. Fan vad jag är bra. Och det här var bara kicken, det är nu helvetet börjar.. Nä men det blir nog bra. Var och gymmade med Medina och Almir nyss. Känslan efter att ha gymmat i 1,5 timme alltså. Och igår, 2 timmar.

Förresten är det skit kallt nu, rena rama vintern. Jag tog på mig min canada goose jacka (som är världens tjockaste jacka) och endå frös jag. Vill inte ens tänka mig hur vintern kommer vara. Jag kommer inte ens överleva. Fryser så jävla lätt och det passar ju toppen när jag bor här i Sverige och allt. Slipper den värsta kylan iaf, åker ju till Australien den 22 december. Stannar i 3 veckor. Det är därför jag taggar beach 2012 nu! ;) Kommer aldrig få nog av väärmen. Jag kommer ligga på stranden och bada på nyår, den ni!




vill till sydney nu nu nu, har en känsla av att jag inte kommer vilja lämna stället. Ska vara med om en massa upplevelser också, muhaa älskar att åka utomlands.


/S

oduvjek je lakse onom koji ostavlja

Opa, medina har blivit bättre på att uppdatera. Jag däremot, har inte haft tid. Inte orkat göra det heller. Händer saker just nu, saker som är viktigare än det här.

Men nu till verkligheten, har suttit och skrattat åt mig själv i några timmar nu. Den som kan få mig att skratta ihjäl mig är jag själv. Oh. Har ont i magen nu. Förresten så gick det åt h med min diet. Jag tror jag är beroende av godis? Men gymmade iaf idag och Almir är min vägledning, nu ska jag äta hälsosamt istället. HAhahah mammas min när jag sa att jag inte skulle äta godis mer och plockade upp gifflar, lösgodis, kexchoklad och cocosboll ur min väska.. Huvudsaken är att jag inte åt upp det, usch.


bild från igår

/S

Hej bloggen

Wiiiiiho äntligen börjar vara bäst på wordfeud och äga allt och alla liksom. Lägg till Medinaaaaaa (6:an). Alla undrar varför 6 stycken. Skulle heta Medina, gick ej, Medinaa gick ej, Medinaaa gick ej. så fick bli sådär.

Nog om det. Har matte prov på fredag och måste hinna gå igenom i princip 50 sidor. Känns som ett stort IG på den. Jag som lovat mig själv att verkligen plugga. Men det går inte så bra märker jag.
Äsch, drar till affären och köper nåt gott istället......

/M

du fuckar min hjärna

Idag: ''Fuck skit samma, bye''
Imorgon: ''Förlåt, jag saknar dig..''


Känns som om jag kan läsa dig rätt så bra gubben.
image description
/M

i will never win this game without you

/M


Jag hade bokstavligen gjort allt för att åka tillbaka. allt.











/M

you kicked me out of the game

Ett bråk förstörde någonting som var så bra.
Du skrev igen efter ett halvt år att du saknade mig.
Men säger jag som det är, kommer jag förlora dig. Igen.
För det är sån du är. Tyvärr.



fint öra btw.

när allt egentligen ska gå upp

I hela mitt liv har jag sett upp till dig, jag såg mig själv i dig. Du gjorde vad fan du ville med livet, du levde på ditt egna sätt och körde ditt egna race. Det är dina fotspår jag gått i, gjort vad jag känt för, inte brytt mig om vad andra sa och tagit åt mig av allt du sagt. Trots att du gjorde allt på ditt sätt, lyckades du. Men vad fan händer nu? Allt har spårat ut. Det är meningen att det ska vara du som lär mig, inte jag dig. Jag vet hur det här kan sluta, jag behöver inte den här känslan igen. Vissa kan inte välja, det kan du. Så varför fan riskerar du allt för det här?



/S


söndag

Igår drog mina föräldrar och sabinas föräldrar på middag på rhodos med en massa. Så vi var hemma hos mig och var barnvakter. Gjorde hamburgare med pommes. Vart as gott!!! Frös sönder gjorde vi också, lagom skönt att båda var förkylda. Laddade ner en app med sms roulett och körde på kvällen. Haha vilka jävla sms.. Men i alla fall, skulle kolla på LA Gigolo(?) på kvällen, och som vanligt är det ju extra kul att kolla med sabina som somnar när knappt halva filmen har gått.....  Hon skrämde mig när hon pratade i sömnen i alla fall haha. Jävligt mycket mumlande.

Förövrigt världen: Imorgon kommer jag bli slaktad. Caos! be till gud att vi hörs igen.


låt mig färga ditt hår medina

Är sjuk igen, vad fan har hänt med mitt immunförsvar? Somnade tidigt igår iaf. Var skittrött. Sov i 13 timmar och lite mer, längesen alltså. Nu känner jag mig utvilad. Och idag ska jag hitta på något med Medina. Ska övertala henne så att jag får färga hennes hår. Mörkt eller ljusa slingor. Ååå Medina i mörkt, sexigt va? Känner på mig att hon kommer svara med ''vi kan färga ditt hår rosa istället'', typiskt.


just nu

/S

ska bli bättre.


Ligger och myser i sängen med denna på mig.
Dock är min grön. Japp, GRÖN. Fint. Mysig i alla fall.
Hade 20 minuter på mig att dra igenom stan.
Fastnade på Gina och köpte världens skönaste jeans
samt 2 t-shirts.

Endast 299:- (!!)

& En svart och en vit sådan. 99:- / st.

Imorgon blir det mer shopping, man måste passa på
när mamma är på stan. Så hon får dra kortet lite.

/M

like dead

Shit, snart ser jag ut som mamman. Så äckligt, bort med all skit nu. Godis och skräpmat får en bara att må sämre. Tänk på måndag, jag kommer må så jävla bra. Och sen söndag nästa vecka, topp. Något positivt är att jag har lätt för att gå ner, det gäller bara att komma igång. Sen är det inte svårt alls. Och när jag tänker på hur äckligt det är när det är så här kommer det gå bra. Min plan för att må bra:

Äta bara morötter torsdag, fredag, lördag, söndag. Efter det fortsätta med att äta bra mat, inget godis, inga potatisar, ingen pasta (bara ris), och inga feta såser. Sen någon sorts träning varje dag, om inget annat powerwalking.. På måndag kommer magen vara borta och då ska jag sola 20 minuter varje dag i en vecka. Och vips så mår jag skitbra. Haha, det här är sant och hjälper som fan för ett bättre självförtroende för mig. Har gjort det förut och det funkar verkligen. Kanske låter sjukt men vad gör man inte för att må bra.


skillnaden, den första tagen för någon dag sedan och den andra tagen i slutet av mars blä

/S

dont feel bad girl

känns som om när man är två som bloggar blir det mindra update, hehe. Sabina kom igen nu. Skärpning.

nu; plugga
sen; köra bil, efter det vara med meli.

/M

TVD

Vinst med 5-1 mot Oxelösund. Lagom skönt som en avslutning på säsongen. Slutade som 3:a. Kirrade en lagom snygg assist till maja samt ett onödigt gult kort. Men vafan, livet rullar.



ima hljeba

Jag är skiiit trött. Men jag borde inte klaga, jag hade det grymt.



I fredags efter skolan åkte jag in till stan med Sabina. Träffade lite andra människor ett tag också. Sen åkte vi hem, satt hemma hos henne och tjockade oss med massa tortillachips med chilisås och smält ost, cola zero, godis osv osv. Sov hemma och på lördag åkte vi till Oxelösund tidigt. Var där hela dagen med j och k också, tjockade oss där med.. Och med gravida magar åkte vi till Norrköping. Konsert (aco pejovic och någon adnan som sjöng) , träffade många andra också, orkar inte skriva upp namnen men det var fina människor. Kvällen slutade med att vi åkte till donken och åt och kom hem halv 5. Somnade 5 och nu är jag vaken. Har knappt sovit något alls, 5 timmar, men jag vill inte somna om, kommer inte kunna somna ikväll och då kommer jag inte kunna vakna imorgon.

Juste, match idag. Vet inte om jag ska vara med. Mina halsmandlar är svullna och är helt död. Men om jag inte ska spela ska jag iaf kolla.


igår

/S

30/09 - 2011


RSS 2.0