fixning - sedan drar jag mig vidare!



/MEDINAAAAAAAAAAA

Underhållningen står Samra för!! Haha kan inte få nog av människan..

/s

Har hänt lite saker och därför kunde jag inte skriva. Nu sitter jag hos min moster och här ska jag fira valborg med släkten för att jag inte kan gå någon annanstans. Skadade foten efter 20 minuter på matchen igår. Då kunde jag gå på foten men jag haltade. Den var svullen också. Nu är den ännu mer svullen och jag kan inte gå på den. Verkar som om jag inte kommer kunna spela fotboll på ett tag. Men som sagt, vad fan händer inte mig? /s

1 pinne..

Matchen igår slutade 2-2. Vi tog ledningen i den första minuten. Dom kvitterade. Sedan fick vi in en till boll med Majas kanon skott rakt i krysset. 2-1 till oss. 1 minut kvar och vi ska köra försvarsspel. Men när det var 30 sekunder kvar så fick dom dit den. Genom tur. Fick mig ett gult kort i slutsekunderna också. Var så arg igår så jag vet inte vad. Men har lugnat ner mig. Men fan vad vi är bra, helt ärlig. TVD


nyköping/oxelösund

Blir en hel dag i nyköping/oxelösund idag. Tar 08.15 bussen till skolan med mells. Slutar 16.10, ALLTID LIKA KUL. Dock kommer läraren att döda mig för jag inte gjort hans uppgifter som vi fick för 4 veckor sen. Men igår när jag skulle göra den kraschade datorn och ingenting sparades. As kul det där..

Men i alla fall, efter skolan blir det att luncha på stan med Meli, och efter det åker vi till oxelösund för att spela match. Seriepremiär, nervöst? ah om de är. I alla fall när man vet vilka som ska kolla. Usch..

Nu måste jag dra på mig skorna och jackan och sedan dra med världens packning runt axeln. Tudilu


/M

här är mitt liv dom senaste månaderna


fan vad sur jag är nu erjkwnkletwlköwetgkölnewnkölönlmkdgsöklnaölnsadgnöldgsnöldsgölndsgönlgds

/S

30

Kommer hem från skolan/stan och ser min syster på altan (RIMMMMARN JAG ÄR) hehe, men i alla fall, där stod hon och målade. Hon? världens lataste människa.. Men efter ett tag så hör jag det smälla. Kollar ut genom fönstret och ser min syster skratta och säga ''HJÄLP MIG GER DIG VAD SOM HELST'' jaa hon hade vänt målarburken upp och ner på hela altan. Gissa om jag fick mig ett gott skratt....

nobody has ever made me feel like you do


/M

Blev ingen skola för min del, trivs med att ha lov. Dock gick ja upp tidigt och drog mig mot annelies hus där berit och annika var. Sedan kom elmin edis och daniel också. Så vi har chillat hela dagen. Film,chips och cola. Mysigt sådär. Hemma nu men ska till trosa strax med dem och käka pizza. Gott gott.


min älsklingsunge.

så jobbigt det var att stiga upp imorse..

Och första skoldagen var ju inte direkt den bästa. Pauli höll på med mitt hår och så kommer Markus och leker med en tändare och råkar elda upp en bit. Vem fan händer det här förutom mig? Nu ska jag gå och laga köttbullar och makaroner till mig själv och sen ska jag ut en sväng.

/S


nu måste jag göra klart arbetet..


med en hallon smoothie och marabou

/S

tagga livet

6 månder åt helvete.

/M

TVD !!

Match idag mot stigtomta. Gick ju as bra. 5-1 som sabina nämnde. 1 mål och 2 assist till Maja fick det bli. Sedan gjorde Ronja ett mål och dom gjorde självmål, deras målvakt, likaså våran. Seriepremiär på fredag, fan vad jag är taggad. Ge allt för vi ska ta hem hela skiten.
Fint lov har jag också haft. Skola imorgon. Eller kanske inte. Vi får se.


härligt väder idag!

Blev ändrade planer. Åkte till Skärholmen istället. Var där, hade det trevligt, fick med mig lite saker hem och så..

 Hörde att det gick bra för tjejerna, 5-1. När jag kom hem gick jag iaf till vallen och kollade på A-lagets match. Nu är jag hemma men ska snart ut igen.



/S

När jag säger att jag ska plugga blir det aldrig av..

Idag åkte jag till Trosa. Åt pizza, var i hamnen, åt glass, godis osv. Trött jag är nu. Ska ta en dusch och lägga mig. Imorgon ska jag plugga, och så har jag match.



/S


kom hem kl. 3 inatt

och shit vad jag hade ont i mina fötter.

I förregår var jag ju på bio, kollade på scream 4. Hatar skräckfilmer, blir onödigt rädd. Men det man blir rädd för är när han hoppar fram. Sen igår kväll var jag på Dino konserten, älskar hans låtar. Vi stod där framme och trängdes bland allt folk så man blev slut efter ett tag. Men helt klart lyckad kväll.

Idag måste jag göra det jag skjutit upp hela lovet, plugga. Orkar inte skolan igen. Jag vill bara ha lov. För, fan vad skönt det har varit.









/S


klar för en mysig biokväll!

Snart drar jag iväg till heron. Just nu är det ett sånt tillfälle då man mår så jävla bra och älskar allting.





/S


Jag har alltid sagt att jag är smart

Men vissa tror mig inte för att jag inte är så teknisk av mig. Speciellt killar. Men sanningen svider. Har högre IQ än min 5 år äldre bror som kan ALLT om datorer. Verkar som om IQ:t inte ligger i det. ;)

 
det kändes skönt!

/S

fucking perfect

Haft fullt upp de senaste dagarna, där av anledning till att jag inte bloggat. Onsdags va jag med fint folk. Åt mat, fikade och spelade kubb och det var hur trevligt som helst. Sedan va jag med annat folk och det var mycket trevligt det med.

Igår var det födelsedagsfirande för Michelle, vilket ledde till att vi kicka igång en fest. Kul hade vi, och illa mådde vi haha.
Samt shopping i stockholm!

Bilder från igår:


















just nu, jätte fin helt död och sådär



fast nu ska jag ut igen.

/S

klänning

Kom på att jag aldrig skriver vad jag köper, men nu ska jag. En klänning jag beställde från Nelly.com. Fick den idag. Tänkte ha den på skolavslutningen men Emina kanske har en likadan och har hon det så tänker jag inte ha den. Tänkte inte på det när jag beställde den. Nu drar jag iväg till min efterblivna vän Emmaaaa..






/S

hey

Har precis lockat håret och sminkat mig. Känns som evigheter sedan jag gjorde det sist. Idag ska vi fira Emma. Hon fyller år imorgon. Hinner nog inte blogga mer idag.






tog lite bilder också, undra hur många jag har på min dator..

/S

kebab

Började dagen med att sola ute på altanen. Sen cyklade jag till Trosa med Samra. Vi var och åt på pizzerian och efter det drog vi till hamnen. Soligt men ganska kallt var det. Efter det drog vi till Krilles och åt glass. Träffade på lite folk också. Cyklade 14 km och jag som trodde att vår träning började kl 6 så jag skyndade mig hem. Min tränare brukar alltid vara där drygt 2 timmar tidigare och jag mötte han på vägen. Trodde jag skulle komma sent så jag stressade mig till träningen och så kommer han ut och säger ''Vad tidig du var Sabina, vi börjar inte förrän halv 8''. Kul då. Drog mig tillbaka hem iaf. Har varit en skön dag trots allt.

Nu skriver Emma att jag ska tillbaka till Trosa och festa. Men.. tror jag tränar istället. Duktig. :)

Juste, min mobil gick sönder. IGEN. Samma fel, skärmen är helt prickig. Tror inte jag orkar lägga in den på lagning en gång till. Får använda den här sålänge:


/S


Södertälje

Imorse blev jag väckt av att syster kom in och fråga om jag skulle med till södertälje, och det gjorde jag. Köpte grill osv, ingen shopping dock. Så nu har vi slängt den gamla grillen och pappa håller på att monterar ihop den nya. Länge sen jag åt grillat, men snart så tänds den på. Kvällen bjuder på fotboll, ja nämligen träning. Ska bli skönt ändå.

Imorgon ska man träffa en saknad Erika och sedan blir det att åka ut till hamnen och spendera tid med fint folk. Kubb glass volleyboll och fint sällskap bjuds det på. Bilder kommer förmodligen!

/M


jag tog steget.. jag raderade allt

För en månad sen sa jag åt mig själv att ta bort allting. Jag kunde inte göra det. Jag hade fortfarande hoppet kvar. Nu inser jag.. Det kommer aldrig bli som förut. Idag tog jag det där steget ut. Tog bort allt som påminner om det. Och det var allt annat än skönt att radera allt.

Kände mig dum som inte kunde göra det direkt, som låg vaken varje natt i hopp om att få ett sms eller samtal, som lät tårarna få mig att somna varje natt trots att jag aldrig var den som grät förut, som inte ville vakna upp ur mina drömmar.. Den där listan kan göras lång, men ni vill nog inte veta de andra..

Jag inser att jag måste gå vidare, som han. Men hur fan då

/S

min mamma säger att jag har damp

Rubriken talar egentligen inte om vad jag ska skriva om här. Kommer aldrig på någon rubrik. Men det är väl svårt när man inte vet vad man ska skriva om. Nu kommer jag inte ens på varför jag gick in här. Varför jag började skriva ett inlägg.. Hade kunnat kasta ur mig allt som finns i mina tankar just nu. Men nä, får bli ett sånt inlägg som inte har någon betydelse alls.

/S

// medina

Tänkte dra ett inlägg med bilder från igår/idag innan jag drar ut igen med Mells!

Taggade brudar för match!



Bakdag idag!






solar ute på altanen

Det är varmt på vår altan eftersom att det är inglasat. Öppnade en ruta eller vad det är för att solen ska komma rakt på mig också, känns som sommar!


 
/S


2-2

Känns som om vi alltid spelar oavgjort. Fick ont i vaden också. Nu känner jag mig såå trött. Ska kanske köra en sabina och gå och lägga mig nu. Vad skönt egentligen. Tror jag gör det.

/S


katternas katt!!! damn!!





23 april - då smäller det


mitt försök till att blinka med ett öga


hahahha det går inte..

Nu ska jag ut och powerwalka med Samce. Sen har vi match i Nyköping!

/S

game day!

Fan så tur dem hade.. barca ♥
Själv hemma på morgonen är nog de bästa som finns. Vaknade upp med gulliga sms, vilket alltid är lika kul.
I natt åkte min fina vän Sofia till Teneriffa gud så skönt för henne! Vill också åka någonstans snart.. Fast Paris står på schemat i maj och bosnien i en månad i juli. Ska bli lagom skönt alltså. Längtar redan. Har lite planer för sommaren också med fina vänner, underbart!

Men idag - Game day. Hoppas på vinst, så jävla viktigt!!

igår

Åkte inlines med Samra. Ibland får man vara snorunge. Nä men det var mest för att man tränar samtidigt och så var det så fint väder (för att vara vår i Sverige). Sen mot kvällen var vi ute vid kulan, där alla i Vagnhärad hänger för att Vagnhärad är så fjuttigt och har inget som är öppet efter 9. Men vad skulle det vara isf, våra två mataffärer som ska föreställa centum? 








varför köpa fler lås när man kan använda ett?

/S

-

för åtta månader sedan..

/S

varför önskar man sig något vid ett stjärnfall?

Kom precis hem efter att ha legat ute med Sabina och tittat på stjärnorna. Så skönt det var, även om det var kallt. Sen såg vi ett stjärnfall, och så skulle vi vara som små barn och ''önska oss något.'' Vi är så lika varandra, och vi går igenom precis samma saker så vi visste att vi önskade oss samma sak. Även om jag aldrig tror på sånt. Som om en liten önskning vid ett litet stjärnfall som kanske bara var ett flygplan skulle avgöra en hel del. Mitt liv egentligen. Bäf.

Och juste, ville bara få det klart för er att jag inte spydde för att jag mådde dåligt över att ha ätit mat. Som några trodde att jag menade i inlägget jag skrev. Jag spydde för att jag hade proppat i mig mer än vad min kropp orkade med och sedan skulle jag träna direkt efter. Jag är fan en människa. Jag är inte dum i huvudet och jag skulle aldrig spytt med flit för att jag ångrat att jag ätit något. Är inget anorexi eller bulimi-barn.

Och jag blir konstig, eller jag är inte mig själv ibland för att det inte känns som om saker är som dom ska även om det är så det är nu. Som jag skrev för några veckor sedan, jag måste bara vänja mig.

/S


fan vad jag älskar små bebisar

Kolla bara så söt unge. Dom sprider glädje. Skulle kunna ha en sån liten nu. Men nä, jag är bara 16. :(



/S

simpsons <3

Vaknade tidigt imorse, svara på sms och somnade om igen osv ett tag tills jag bestämde mig för att kliva upp. Tog en dusch & började städa mitt rum. Duktig jag är!! Blev klar nyss så nu sistter jag med min lillasyster & kollar på simpsons, guld stjärna till människan som uppfann simpsons alltså. Så jävla roligt!!



Förmodligen drar jag till Norrköping vid tre tiden med mamma och syskon för att hälsa på morbror, eller så stannar jag hemma och kollar på fotboll med pappa. Viktig match idag & de har inte kanalen..... hehe!!

/M


svar

''ska ni verkligen läsa matte C?''
från anonym.

Klart vi ska läsa matte C jag & berit. När vi slår ihop våra hjärnor blir vi faktiskt kloka, tro de eller ej men så är det!!
/M


tog precis hål i örat..

Man ser ingen skillnad på håret i cam men det blev mycket bättre än vad det var förut. Inte så ljust men det tvättas väl ur.

Nu väntar jag på att Samra ska vakna. Vi ska ut eller något senare..
 

Det där uppe. Vet inte om jag ska behålla eller ta ur det. Får se vad jag göör.

/S

Kl 01.00 inatt:

-Sabina, vakna!
-Va?
-Upp nu, du ska vaxa min bröstkorg och mage.
-Nu? Ser du inte vad klockan är?
-Jo, hinner inte imorgon. Ska bara äta så kommer jag.

Så, det var vad jag gjorde till kl 2 eller halv 3 inatt..


Gick inte till skolan idag.. Onödig dag och jag orkade inte. Istället åkte jag till Nyköping med Emir och Ivan. Köpte hårfärg och smink och nu är jag hemma. Mår bättre nu också.


Färgar det ljusare ikväll.. Efter det tror jag att jag ska låta min naturliga hårfärg växa ut. Liknar den här. (Ser ljusare ut irl)

/S

att stoppa fingrarna i halsen för att spy är bland det äckligaste man kan göra..

Jag var tvungen att göra det för att jag mådde så jävla illa efter att jag ätit vanlig mat idag. Precis duschat och jag mår sämst just nu. Ska lägga mig i sängen.


nu, när jag är som dödast

/S


hahaha medinaaa

Sitter ärligt talat och skrattar åt henne just nu. När man är med henne irl kan hon få såna ryck och en ställning som handikappade har. Hon lyfter upp armarna framför ansiktet och gör en ful min. Samtidigt säger hon ''öööööö'' fast sådär mörkt. Har en video men den tror jag inte att jag får lägga ut. Ni hade dött... Hennes lillesyster gör också något liknande.. Hahahaha ibland kan det här göra din dag..







/S

bilder från idag!

Kanske ska dra ett riktigt inlägg nu. Skola idag och hade 3 lektioner. Idrott sista och vi betedde oss som små barn men det var riktigt kul! Efter skolan drog jag o mells till stan och kollade runt lite, halv fyra bussen hem och nu sitter jag här och ska dra snart igen. Ska nämnligen träna idag, mår bättre så de blir bra. Match i helgen och lov imorgon, kan inte bli mycket bättre. Men nu ska jag höras med carro och se om vi kan kila till träningen tillsammans i de fina vädret!






jag och berit älskar matte b, därför valde vi matte c också.

vi hittar alltid på annat för att slippa arbeta. vilket geni som uppfann matematik.

Medina skriver bara om fotboll och så ska hon inte ens träna..

Drar iväg på träning snart.

Vart hos Sabina hela dagen.. Sen jag kom hem från skolan då.. Och jag har ätit massa godis idag. Jag åt nyttig mat i några dagar bara. Men det kommer en tid då man är så sugen på godis hela tiden. Nä, nu äcklas jag av det för att jag är så mätt. Den här veckan ska jag leva på ''varma koppen'' eller ''cup a soup''. Det är faktiskt gott och innehåller bara 110 kalorier per portion. Mätt blir man också. Och det är ju konsert nästa lördag. Då kan jag inte se ut som en köttis.



/S


championes leauge!

Vi är så nära. Vi ska lyfta poklalen i år igen. Ikväll säkrar vi en plats i semifinalen - FC Barcelona




/M

gillar inte att drömma..

Satt och åt själv i köket nyss. Och så började jag skratta från ingenstans. Fick en sån där skrattattack så jag kunde inte sluta. Mamma och pappa trodde jag var dum i huvudet. Satt där och skrattade för mig själv. Länge sen jag fick mig ett sånt skratt.

Haha jag har inget bättre för mig än att skriva här. Men jag tänkte på en sak.. Mina drömmar är alltid så verkliga. Jag kan ha drömt något för jättelänge sen. T.ex. att någon pratat om något eller någon (oftast det).. och sedan tar jag upp det med den personen som sagt det till mig och då får jag svaret ''vad fan snackar du om?'' Fast det känns som om den har sagt det till mig. Vet inte vart jag får alla konstiga drömmar ifrån. Ibland kan jag drömma om något helt random. Eller några helt random människor.

Men det värsta är att man drömmer något, och så känns det så verkligt att man vaknar upp och tror att det är sant. Man blir värsta lycklig. Tills man inser att det bara var en dröm..

/S

Orkar inte sätta igång och plugga..

Men måste läsa igenom det till provet iaf. Det är så skönt, jag kan läsa igenom texten en gång och sen kan jag allt. Sen precis innan lektionen läser jag igenom det och då går det bra när jag gör proven. Jag sitter ALDRIG och råpluggar något. Ibland öppnar jag inte ens böckerna. Betygen kan man fjäska till sig på Hedeby. Men det orkar man inte med vissa lärare. Som Tanja. Jag tycker att man ska gå i skolan och lära sig svenska innan man blir lärare. Inget illa menat men.. min mamma tycker till och med att hennes svenska är kass.

/S

cup skor och bästa messi / Medina

Cup igår och det kändes i kroppen idag. första mathcen blev det 4-0 till oss mot venderi tror jag de hette. Andra blev det 2-2 mot Åker och 3:e 0-0 mot Harg. Sista mot Frövi blev de 1-1 men sedan vann vi på straffar. Så vi kom 5 av 12 lag. Om vi bara hade gjort ett mål på Harg hade vi kommit till final. Vilket var riktigt surt.

Blev en massa bråk mot harg också, så jag hoppas på en vinst näst söndag då vi möter dem igen. Då fan!

Snart drar serien igång igen & snart får vi nya skor också, vilket blir toppen.

Självfallet är dem här favoriterna, messi skorna:



BÄSTA MESSI


jag är hungrig fastän jag ätit skit mycket?

Hade elevens val, onödigt att jag gick egentligen. Vi satt och målade hela dagen. Efter det gymmade jag med samra. Vi bestämde att vi skulle ta årets första dopp i helgen också. Jag kommer bli såå sjuk. Vattnet är ju fortfarande IS.

Idag ska jag plugga. Har prov imorgon och sen måste jag göra klart ett arbete inom hemkunskapen. Ska övertala mamma att gå och köpa hårfärg till mig också. Vill bli ljushårig igen. Jag tröttnar alltid på min hårfärg. Men ska iaf inte gå tillbaka till att vara mörkhårig (vad jag vet nu). Passar inte mig.

Bilder från idag:








/S

trött jag ääär

Vi vann 2 matcher och spelade 2 oavgjorda. Ska gå och lägga mig. Känns som om jag kommer kunna sova inatt!


innan matchen



åland 2011, små vi ser ut

/S

sdlkghalwök

Var med Samra nyss. Länge sen. Vi var ute och kollade på film och så. Jag sov en del av filmen så nu ska jag kolla på den delen jag missade. Typiskt mig men jag sov inget inatt. Duschade precis, tog några cambilder också. Blött hår och ser helt död ut men så här är det efter att jag klippt mig:  









/S

städade mitt rum..

sen jag vaknade faktiskt. Mamma tvingade mig. Idag ska jag ta det lugnt. Imorgon är det cup i Eskilstuna som Medina skrev. Det är sant, man mår faktiskt bra när man spelar. Allt runt omkring försvinner. Kanske bara för att det är fotbollen man fokuserar på just då. Härligt är det iaf.

Fint jag städat ha:

får leva med den här datorn för att mamma kastade min bärbara i marken 2 gånger när hon var sur. kul va?







/S


vad vore livet utan fotboll?

Igår somnade jag direkt efter ett besök hos meli med fetto mat + en toppen film. Fick ett x-antal sms av en person och haha fick mig iaf ett gott skratt sådär på morgonkvisten! Men jaa life goes on.

Är så himla trött att jag ska gå och sova snart igen. Imorgon är det cup i eskilstunda så det blir ännu en lugn kväll. hörs!


när jag mår som bäst
/M

hemma tidigt, vad gjorde jag där egentligen?

Det var när jag såg det där barnet som jag insåg vad jag verkligen ville. Det är inte det här. Det är det livet man för någon månad sen var säker på skulle komma. Men den drömmen kan förstöras så jävla lätt. Och det går inte att tänka sig någon annan än den med dig. Jag tror att alla har olika meningar med livet. Men när ens mening förstörs, vad händer då?

/S 

rock?

Ikväll ska vi (Jag, Emma, Sabina och Emina) kolla på ett rockband? Igen? Haha, jag sa att jag aldrig mer skulle göra det men det verkar bli så den här gången. Gillar verkligen inte rock mennn äsch. Men innan det, en skön tupplur!

/S

M

jag har gjort bort mig ett x antal gånger idag. hehe. men vad gör det, det gör livet en aning roligare. snart ska jag träna och på söndag är det cup!


Skön uppdatering du har Medina..

Jag var i Nyköping med Medini. Ingen skola idag som jag sagt tidigare. KÖSRNgb lfdngte och så åkte vi och klippte oss. Blev helt okej. Fräschade bara upp topparna så man ser inte så mycket men jag överdriver alltid när det gäller sånt. Lite hit och dit och sedan hem. Somnade på bussen, och direkt när jag kom hem gick jag ut för att springa. Sprang/gick i 1 timme och 50 minuter. Rensade tankarna OCH pizzan jag åt idag..

Nu är jag så jävla trött. Ska duscha och lägga mig. Tagga promenad imorgon bitti också.. -.-

/S


klippa.. inte klippa.. klippa..

Åh, jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet att jag kommer ångra mig. Imorgon ska jag inte till skolan. Eller jag ska inte till Hedeby. Ska till Tessin med Medina. Orkar inte Hedeby. Efter det ska vi göra en sak. Vi kannnnnnnske nämner det på bloggen. Men inga namn. Sen ska vi till stan och klippa oss. Hatar det här. Jag kommer se ut som en råtta.
 

Förmodligen sista bilden på länge då jag har långt hår.. Ni ska bara se då jag har kort:

 
råtta

/S


we heart it.




M

Bryan Cole - If Only


en dag känner du igen dig i den här låten..

/S

what are words if you don't mean them?

Haha fyfan vad patetisk, less man blir.

Tänk om alla pojkar kunde vara som denne man:

Fasiken vad låten dödar.

/M


guuud vad mätt jag är

Började med att äta något nyttigt. Två ägg, en macka och ett glas vatten.



Sen såg jag start-paketet. Och vanilj-yoghurt. Vem kan motstå det? Så jävla gott :(


Så nu ska jag ut och springa. Snart. Är så mätt att jag inte orkar röra på mig. Hehe. Idag springer jag i en timme! Sen blir det plugg. Orkarrrr inte

/S

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.

Var ute med Emina, gick till Emma och satt där ett tag. Köpte ansiktsfärger till imorgon. Vi har spexfoto och ska klä ut oss till kizz! 

  
Jag och Medina är så jävla dumma egentligen. Men bara mot folk som inte förtjänar något bättre. Feel the pain. Muyhaa

/S


Nana..

Är så himla irriterad på allt. Blir man irriterad på en sak blir man irriterad på alla andra småsaker också. Eller de är så för mig i alla fall.
Orkar inte skriva samhällsarbetet som skulle vart inne i fredags. Orkar inte skriva socialkunskapsarbetet som väntar tills tisdag. Nej jag lämnar allt åt sidan idag. Orkar inte stressa. 1 år kvar ungefär + några månader. Känns ändå som om jag vill hoppa av när som. Eller så kör jag som andra i min klass ; lämnar in skiten när jag orkar. Ja det låter som en bra idé.



Snart så, snart.


precis tagit en morgontur!

Skönt det känns nu. Fast jag sprang bara i 20 minuter eftersom att jag har träning i en och en halv timme senare ikväll. Kanske ska till gymmet med Emina där emellan också. Mycket det låter.. Men nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem med min frukost! Start med vaniljyogurt. (A) Juste, springer innan frukosten för att inte få mer muskler.

Mamma och pappa kom igår och sa ''vi har köpt iphone till oss!'' Kul att hela min familj har iphone nu förutom jag. -.- Haha nä, men emir sa att det kommer löna sig att vänta till iphone 5 kommer ut. Då är den min, direkt.

/S

början av ett bra liv..

Jag måste ändra mina matvanor. En dag äter jag bara maaaassa godis och den andra dagen ingenting. Konstigt nog, beroende på hur jag mår. Haha. Men nu ska jag iaf skippa allt äckligt godis och all fetmat. Jag ska vara hälsosam. Inte för att gå ner i vikt utan för att min kropp ska må bra vilken jag tvivlar på att den gör nu. Ska springa 30 minuter varje morgon också. Undra hur länge det håller..


Åt sallad idag. Och att beställa en sallad istället för en hamburgare när man äter på donken är ett stort steg för mig, haha!

/S

/Mx2

Den här söta typen var här nyss. Samt hans syster, fast han fick mig att skratta som verkligen behövdes eftersom jag har damp över apple id grejen. Nä inget för mig..

han: ''när jag blir stor ska jag bli en apa!''
hahahahaha!!


De här ska föreställa mig.. ;

fint!

helg

Medina skrev vad vi gjorde igår så onödigt att ta upp det. Efter träningen åkte jag till skärholmen och nu är jag tillbaka. Precis tagit en skön dusch och ikväll ska jag vara med Emma Samra Sabina och Emina, sen kommer några killar hit från Norrköping som vi ska vara med. Nu måste jag klä på mig, hörs.

/S


/M


Igår så drog jag mig till häradsvallen där vi spenderade natten, jag & mitt lag vill säga. Först var det poängjakt och mitt lag vann. Grymma vi är haha! Sedan massa prat och grejer, jag och meli prata rätt länge om allt möjligt så vi somnade runt halv 4 medans de andra somna vid halv tre. Sedan fick vi gå upp tidigt på morgonen för att äta frukost, träna, duscha och städa.

Kom hem för några timmar sen och har firat mor min som fyller 41 år idag! STORT GRATTIS! ♥


RSS 2.0