JAG ÄÄÄLSKAR DET

Mer om resan när jag kommer till Sverige. Har bara 2 veckor kvar! :(
Vädret är inte på topp, därför jag hinner sitta här en stund.
/S

hejdå Sverige!

Skriver det här inlägget redan nu. Ska nog sova ganska tidigt ikväll, men först ska jag ut och möta samra. Ajo, åker tidigt imorgon iaf. Att jag åker utomlands innebär också att jag inte kommer ha tid för bloggen. Det är ju sommar i Bosnien. Det kommer vara fullt med folk som kommer t.ex. härifrån eller andra länder. Så nu ska jag bara åka dit i en månad, slappna av och ha kul! Ser verkligen fram emot den här resan. Ha det skönt så hörs vi i mitten av Augusti!

/S

2

Bosnien om en och en halv dag ungefär. & jag har en känsla av att det kommer bli den bästa resan jag har varit med om. Men när jag väl är där nere så går tiden för fort. Det känns som om man inte hinner med även fast vi är där 4-5 veckor. Nästa år åker jag nog i juni och kommer hem i augusti. Det kommer bli toppen, verkligen.
Men i alla fall, igår var jag hos Meli ett bra tag, vi spelade spel och åt. Spelade galen panna, haha de är så himla roligt spel så de finns inte. Måste införskaffa mig ett sådant!! Kom hem och såg Dam VM och sverige vann! Skönt att de skippar Brasilien i kvarten.

Tog ett bra tag för mig att somna igår, varmt & sen en massa tankar som snurrade runt i mitt huvud. Inte kul alls.

Snart ska jag träffa sabina för hon åker till bosnien tidigt imorgon bitti. Vi kommer fram samtidigt eftersom de tar 3 timmar med flyg & 1 och en halv dag med bil ungefär. För er som brydde er sisådär.

Johanni ♥


''skaffa lite as''

Fan vad folk ska klaga. Ser dom en tjockis så säger dom ''gå och banta'' och ser dom en smal tjej säger dom ''gå och skaffa lite bröst och rumpa''. Bröst och rumpa består ju bara av fett, är man tjock så har man väl stora bröst och stor röv. Men hur ofta ser men en smal tjej med stora bröst och stor rumpa? Kunde man skaffa det ''bara sådär'' hade väl alla gjort det. Så det är bara att välja, vara smal och ha mindre eller tjock och ha mer. I mitt fall är det att vara smal. Inte jätteee smal, men inte ha fett som hänger på magen osv. Och det handlar inte om hur jag ser ut inför andra, utan vad jag själv trivs med. Jag kan inte ha lår som går ihop med varandra när jag går, jag har haft det, och när jag hade det tänkte jag på det hela tiden. Kunde inte ha kul utan att tänka på det.  Är det inte värt att hålla sig smalare då? Även om de flesta killar gillar tjejer som är lite mulliga så är det viktigare att man gillar sig själv. Så vafan, ha den kroppen ni själva trivs med, man mår så jävla mycket bättre när man trivs med sig själv.



¨

NU SKA JAG FORTSÄTTA NJUTA AV MIN SISTA DAG I SVERIGE!

/S


sometimes i wonder if you still think it was the right thing to do

/S


time to update

Ni vet ju redan vad jag gjort, var i Trosa i fredags. Massa folk var där, det var ju stadslopp. Och fan vad surt att man inte är 18 vid såna tillfällen. Vi kommer ju inte in någonstans. Men ah, vi var iaf ute vid hamnen och så. Träffade massa folk. Den kvällen slutade hos Samra. Och sen lördag, vad gjorde jag då? Juste, medina berättade ju. Hihi. Igår var jag i Kista. När jag var tillbaka i Vagnhärad drog jag direkt till Medina. Sov där inatt. Vi bättrade på folks självförtroende, snälla som vi är.. Haha, älskar oss, så jävla sköna.

Nu är jag iaf hemma, ska gymma med MEdini idag. Vi skulle ju träna 2 dagar i veckan, men har inte hunnit. Haft saker att göra hela tiden. Efter gymmet ska jag väl ta en promenad eller så. Och idag ska jag börja packa lite smått också. Åker ju på fredag. Och som det ser ut nu, kommer jag inte ha tid till det om jag inte börjar nu.



juste, klippte mig själv halv 4 på natten i.. lördags?

/S


6 dagar kvar!!

Sov hos sabina igår kväll, vi drog oss på en promenad och pratade om massa. Sedan har vi ju vår lilla hemlighet, hihi... Vindruvor, cola, kexchoklad, digistive och ostbågar + film bjöd kvällen på. Var dödsvarmt i hennes rum så vi öppnade fönstret - och självklart kommer de en massa kryp in. Båda blev störda av den jävla flugan som kom in!!

Snart kommer hon hit och tror hon sover här. Det är skönt att ha en sån där vän, som man kan prata med allt om, bete sig som man vill & allt sånt där - bästa sabina!

drar iväg till trosa

Och så här ser jag ut. Har bara liite mascara för att det inte ska bli ''för mycket''. När kvällen är slut tror jag att jag sover hos Samrå. Ha en fin kväll!



/S


RSS 2.0