där ett äventyr tar slut börjar nästa

Har bestämt mig för att coola ner med bloggen. Jag kommer skriva, någon gång. Men inte så mycket om vad jag gör osv och då kommer jag inte ha mycket att skriva om. Har aldrig varit öppen när det gäller sånt här i bloggen, känner att folk inte behöver veta allt jag gör. Speciellt inte just nu, jag vill bara leva mitt liv. Och nej jag är absolut inte nere, jag mår bra. Allt har bara hänt så fort, det här lovet har vänt på allting. Men jag mår fint, faktiskt bättre än förut. Young, wild and free.
just nu, hehe. seya!
/S

kör några nu när jag har tid

Dag 25 - Min favorithögtid
Ska jag vara ärlig så var jag tvungen att googla på högtider.. Ni har ju era kristna högtider, och vi har våra muslimska.. Google skrev högtider som typ hijra, aashura, arba'in osv.. Och ärligt talat så vet jag inte vad något av det där betyder. Bara ramadan. Sånt är inte viktigt för mig. Jag känner mig inte riktigt som en muslim när det gäller det där.
Dag 26 - Mina rädslor
Min mamma när hon är arg. Uff de finns inget värre. Min pappa är fett chill, han har nog aldrig skrikit på mig. Inte vad jag minns iaf. Han är så lugn, när jag gjort något som är fel tar han det lugnt bara. Medan min mamma tar och slår sönder min dator typ (har hänt faktiskt). Au det är kaos iaf.
Dag 27 - Min första kärlek
HAha! Min första ''kärlek'', när jag var liten och blev kär i en kille som hette Melis. HAHAH minns att han var sjukt söt och ritade fettt bra. Våra föräldrar kände varandra så dom brukade träffas trots att dom bor långt ner i Sverige. Nu har jag inte sett dom på fleera år. Men det var sjukt kul att se honom på fb efter så lång tid. Förresten, jag var liten och bara ''kär'' i honom. Min riktiga första kärlek finns någonstans i framtiden. Eller aa, har varit kär på riktigt en gång men allt var ändå inte på riktigt. Komplicerat! När jag väl blev kär som jag aldrig blir så var det fucked up.


randombild som togs igår typ

/S

whaea

Det är ju lov så bloggen får lida lite. Åaa känns som om jag är bäst på att hamna i problem. Men lek, det är lov. Fyllde år igår också, fuck till er som glömde. Vissas födelsedagar är bara såna man måste minnas, ni är noooll. Äsch, ska fortsätta njuta av mitt lov.
Juste, måste skriva dom här också:
Dag 21 - En sak jag älskar med mig själv
Mina ögon. Dom är lite gula när jag inte gråter, fett ballt.
Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
''Lycko den som får mig'' hahah nä men, olika varje gång. Alla har väl bra och dåliga dagar.
Dag 23 - En låt som får mig att gråta.
Just nu får inget mig att gråta. Har blivit rätt känslokall, bra för min del.
Dag 25 - Mitt favoritprogram
Ballar av stål! Så sjukt jävla bra, haha!
Egobilder från i helgen är ett måste också, hehe.
/S

Dag 19&20

ÅÅÅÅH tredje gången jag skriver det här nu. Jag råkar alltid ta bort! Men, kör en för idag&imorgon nu. Kommer väl inte blogga imorgon. LOVET BÖRJAR! Så chill, äntligen.

Dag 19 - En bild på det jag köpte senast
Ett solarium? Haha, nä.. köpte en polett för att få sola lite idag. Solarium räddar mig. Känns som om jag kommer få cancer, plus att min morfar och farfar haft det, och det kan ju vara ärftligt.. Men man tänker ju alltid ''äsch det händer inte mig''. Aja, man lever så länge man lever.
Dag 20 - Min favorit film
Alltså.. jag har ingen. Tycker att alla filmer är så dåligt gjorda nu för tiden så jag kollar inte ens på filmer. Men om jag ska säga någon bra så är det typ.. warrior! ÅH svenska filmer är SÄMST, svenskar kan inte göra filmer! Bortsett från stieg larssons då, fast jag har inte ens kollat på dom.
Skaburbian Collective - Whaea
TA DEL AV DEN SKÖÖNASTE MUSIKEN SOM GÖRS! Fattar inte hur folk kan tycka det här är dåligt, min hjärna exploderar så bra det är.
/S

Dag 17&18

Kom hem från skolan nyss, fucking storm ute och jag gick med skinnjacka. Därför jag inte orkade sola heller, fast ska göra det imorgon igen, vill bli neger!
Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag
Någon känd, ung och sexig kille! Hitta någon så byter jag. Fett kul att se hur det är. Men om jag hade vart kille hade jag varit bög.
Dag 18 - Vad jag åt idag
Frukost: Ett ägg (äggröra), två tunna kalkonskivor och lite keso.
Lunch: Fiskpanetter med en potato och massa sås.
Mellanmål: Frosties.
Väntar på att mamma kommer och lagar något gott! Får förresten inte äta sura saker (äpplen, apelsin, godis osv) eller dricka läsk längre. Det förstör mina tänder. SKit på dom, jag älskar ju surt.. :(

Precis tvättat bort sminket och lagt mig i sängen, extra söt. Men har fixat camen på min nya dator nu så det blir fler såna bilder! Och fin rand jag har vid armhålan, skyller på solariet!
/S

det är dagar som denna man ska ha en pojkvän

Så gulligt när man ser allt dom gör för varandra, speciellt dom nykära. Själv ska jag till tandläkaren på alla hjärtans dag. Hoppas jag finner min livs kärlek i väntesalen. Som på film.. Hahaha loner jag låter. Nä men jag är inte förhållandetypen. Jag är för oseriös, vill ha kul istället typ (misstolka inte). Och det är skillnad på förhållande och förhållande. Jag är inte den som skulle kunna gå ut och äta en fin middag med killen som en dejt. Jag är mer ''kom så käkar vi donken, sen kan vi borra hål i isen och bada''. Kommer jag nånsin växa upp? Så tråkigt med vanliga dejter, buuhjf,asöff.
Nej nu ska jag till tandläkaren. Och så påminner jag er om att ni får ta allt jag skriver med en nypa salt (som det där med bortgift igår). Fett svensk jag lät men hittade inget annat sätt att skriva det på.
/S

Dag 16 – Innehållet i mitt rum

Fett tråkig den här var. Men jag har typ som alla andra tjejer.. Säng, garderob, tv, skrivbord, hylla, bärbar dator, stationär dator, smink, smycken och yadayada..

Btw, jag blir bortgift i april nästa år. Äntligen. <3333333333333333333
Inte nog med att jag alltid lyssnat på engelsk reggae (skaburbian collective och så, så skön musik!!!) så har den här, svenskaaaaa låten fastnat. Men den är skön, haha
/S

Dag 14 & 15

Lyckan som uppstår när man blir väckt halv 11 en söndag av att mamma och pappa skriker när dom pratar via skype. Comon, det är inte meningen att dom ska höra dig härifrån till andra sidan av jorden utan någon mobil eller något. För det låter typ så när dom pratar.
Ah, vaken nu iaf. Helt random kväll igår. Från ingenstans drog vi till Nyköping runt halv 7-8. Vi var så jävla hungriga så vi ville äta på donken. Kvällen slutade iaf med det ingen av oss trodde, haha. Kan jag skriva ut mer än så här? Skitsamma.
Dag 14 - En gammal bild på mig
yey partypinglan som visste hur man sminkade sig när man var 10-11 år osv.. jag undrar varför mamma lät mig gå så här. Och lockat hår när det var så kort? Komigen.. :/
Dag 15 - Någonting jag ångrar
Jag är inte sån som ångrar saker jag gör. Visst, jag tänker inte alltid innan jag gör saker men varför ska jag ångra mig och ha ångest över det senare? Gjort är gjort och vad gör det om 100 år?
/S

Dag 12 & 13

Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på
bondi-beach, de där vågorna som drog ner en till botten och snurrade en glömmer man aldrig.
det här är också där, kan ni tänka er hur det var att bada där? tur att jag kom hem levande. Men det var fett. Och klart man inte fick bada på alla ställen (som det på bilden). Det var livräddare överallt och markerade områden som dom flyttade runt på för att vågorna drog med dig ut till havet.

Dag 13 - Mitt drömbröllop
För det första kan jag inte ens tänka mig att jag står där i en bröllopsklänning och hela rubbet, haha. Men eftersom att ämnet är DRÖMbröllop så.. Jag älskar ju stränder och vatten så skulle det vara på någon fin ö med sandstränder osv.. Och ja jag snackar om själva bröllopet, inte smekmånaden. Det ska också vara fint ju!
Typ såhär:
det här är dröööm, inte verklighet. fatta det här stället med någon man älskar, kan det bli bättre?

/S

i väntan

Slutade för ett tag sedan. Nu sitter jag och väntar på Johanna och Emina. Vi ska in till stan och sola sen käka på donken. Så jävla länge sedan känns det som, eller det var länge sen..
mummmmmmms
/S

Dag 10 & 11

Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Det ser ni på bilden i mitt förra inlägget. Skulle varit igår och det var vad jag hade på mig då.

Dag 11 - Någonting jag oroar mig för
Att jag kommer bli tjock! Vet inte vad jag hade gjort om jag hade vaknat upp en morgon som en tjockis. Ta det inte fel, jag har inget emot överviktiga människor. Hade bara inte mått bra i det själv.

Jag är så sugen på konsert när jag hör låten!
MC Stojan Ft. MC Yankoo - Kakva guza
/S

sex sju åtta.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Typ av killar jag faller för.
Sanningen är den att utseendet inte har så stor påverkan på mig, eller alltså jo den har ju det fast det är svårt att förklara på vilket sätt den gör det. Jag gillar mörka killar, mörkt hår (brun/svart) inga blondies.. Men i alla fall, dom ska vara gulliga och inte vara avunsjuka. Ni vet sånadär gulliga sms som kan göra ens dag? såna vill man ha, såna älskar man. Och killen ska absolut inte leka ''cool'' inför sina vänner, utan även inför dom visa att det är den enda tjejen dom älskar, gooooos!

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon?
För det förska skulle jag boka en hel del resor. Sedan hade jag shoppar och donerat/skänkt pengar lite här och var, till de behövande förmodligen. Lite svårt att säga på rak hand vad ja skulle göra med pengarna. Men ge mig en miljon, så lär ni få se helt enkelt.

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Omg tvångstankar. hemskt, förfärligt, hate them.

/M

stannar hemma idag

Har bara onödiga lektioner och min säng är mycket skönare än skolans trästolar. Så jävla sur jag var igår förresten, så miffade människor det finns. Gå och dränk er!
Nu ska jag kladda på ansiktsmasken i ansiktet och fixa lite annat med Spotifylistan på. Idag finns bara jag och världen!
BARA för att det stör er, kyss min röv
/S

man dör lite inombords.


/M

killar som raggar på en fast än dom har tjej..

Komigen, hur svårt ska det vara? Två personer som ser ut att ha det skitbra i sitt förhållande, så kommer killen och raggar på dig. Tänk om man själv skulle bli tillsammans med honom sen? Om han kunde göra så mot henne så varför fan skulle han inte göra så mot dig? Tänk med hjärnan, inte arslet. För hur många gånger har inte det hänt? Inte konstigt att folk säger ''alla är likadana''. Allt detta väcker misstankar ju.
Nog om det, precis varit ute och gått lite. Nu kan jag lägga mig i lugn och ro. Ska kolla på någon komediserie, känns som om jag haft sånt skratthumör idag.
bild som togs för någon dag sedan. Bara för att jag inte brukar ha uppsatt och skjorta, haha
/S

pluggggggg

Fyfan vad detta pluggandet dödar mig. Blrjade plugga vid 5 när meli kom hit och har fått 1,5 sak klart av 3. Ute i god tid och grejer.. Men det blir nog bra till slut. Skola idag och allmänt chill dag förutom att vi har 4 timmars hål varje måndag. Fast jag passade på att klippa mig då, blev att klippa av topparna och ingenting mer med det. Sedan en lunch på favvostället med Adrian och Meli. Fin dag ändå, men nu måste jag fortsätta med att plugga så jag hinner klart idag!

/M

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän. (hemska bilder)

Jag kan inte välja en, för det finns ingen ''bästis'' nu som man hade när man var liten. Så jag väljer tre som vart med mig så länge jag kan minnas. Älskar såklart mina andra vänner också, ni är guldvärda.
Medina min älskling, får mig alltid att skratta. Går inte att vara med henne utan att man skrattar, även om man är värsta nere den dagen. Och så är hon inte någon tråkig person, kommer man med något så är hon på direkt. Bäästa. Minns inte när vi lärde känna varandra, vet att vi alltid hållt ihop. Säkert sen jag föddes? Så jävla många minnen genom alla år också, bäst. Och så minns jag inte sist vi bråkade, ni vet när man är så tighta så att man aldrig har något att bråka om?
Sabina. Hittade inte någon annan bild än en från 9an, haha. Men.. båda har samma namn, båda bor grannar, båda har gröna ögon, båda föddes i norrköping, båda gillar samma godis, båda kan inte motstå kebab, båda har samma problem, båda är störda.. vad mer finns det som kan göra oss så lika? Sedan hon började i min klass i 4an har vi hållt ihop. Det är med henne jag alltid hittar på saker som ingen normal människa skulle göra. Sen är hon den som förstår mig bäst också, för allt fuckedup jag gått igenom har hon också gjort. Så jävla bra hon är.
Samra. Det är någon jag måste ha med. Vi har vart med varandra så länge jag kan minnas. När vi bodde i Trosa, när hon flyttade hit när vi var typ.. 7 år. Bodde grannar och hängde hos varandra hela tiden. Det var med henne jag började skriva i den där boken som vi skulle ha när vi blev äldre och läsa tillsammans. Ah men nu är det iaf inte lika tight. Vi har stunder då vi är med varandra varje dag, och sen har vi en tid då vi inte träffas alls på länge. Kanske är för att hon går i skolan här och jag i Nyköping, blir lätt så då. Men det förändrar inte faktumet att hon är med här, det kommer alltid vara så. Någon man kan säga jag älskar dig till och mena det.
/S

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jadu, en knepig fråga men ändå inte. Mina mål är att klara skolan, börja plugga direkt efter studenten och sedan skaffa familj. Jag vill ha 2-3 barn. Jag vill träffa en kille jag vill leva resten av mitt liv med. En jag känner mig trygg med. Dessutom ska han vara snygg. Okej ''utseende är inte allt'' men det är ändå mycket hos mig. Dock kan personligheten göra människan. Jag vill inte bo kvar i Vagnhärad i alla fall. Vill komma bort från allt detta. Men ändå inte bort från mina vänner. Men det löser sig nog med tiden. Det är det jag kommer på just nu.
/M

sånt här stämmer alltid in på mig..

Jag bruka inte tro på horoskop, de är ju säkert någon som bara sitter och kommer på allting. Men trots det stämmer det alltid in på mig. Det är är dagens. Läs ditt på horoskop.nu.
/S

When you lose someone you love, you never get over it. You just get used to it.

Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Vet inte om jag har någon dålig vana.. Kanske att jag äter för mycket godis? Haha, varje dag.. De är något jag inte kan bli av med. Äsch, får träna mer istället. Och kanske minska. Men aldrig sluta helt. Älskar att äta.
Bild från i fredags, hehe. De går bra nu
/S

Som sabina, för har inget annat att skriva.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid.


Dag 2.

En person jag vill träffa just nu är en person jag inte träffat på ett tag. Min farfar. Han har cancer och har gått igenom en hel del operationer de senaste åren. Många säger att han inte kommer klara sig lång tid till men jag tror på honom. Dom har sagt det förut men ändå kämpade han, och han finns med oss än idag. Någon jag ser upp till och älskar så mycket.

Dag 3.

Min favorit årstid det är självklart sommaren. Då åker vi till Bosnien och där älskar jag att vara. Det är frihet. Det är då jag inte har någon användning av varken datorn eller mobilen. Eller jo mobilen, men då byter jag till bosniskt nummer och hörs med folket där nere när man ska ta en fika eller gå ut och ses/festa och så vidare. Jag gillade inte att vara där förut, jag tyckte att 6 veckor där nere var ett helvete. Men nu, när jag är äldre, älskar jag det. Man är knappt hemma. Man hittar på någonting nytt hela tiden. och veckorna flyger förbi. I år grät jag floder när vi skulle hem. Vilken känsla att vara där. Den är underbar. Därför är sommaren min favorit årstid. Men såklart, de är ju också så att man kan vara ute mer och träffa vänner, äta en glass och bara chilla. På vintern dör man ju bara.


/M

Dag 6 & Dag 7

Hann aldrig sitta vid datorn igår, så jag kör två på en gång. Kommer inte hinna blogga senare idag heller.

Dag 6 - Typ av killar jag faller för
Såna som visar sig vara annorlunda från dom där ''alla andra''. Inget med utseendet att göra. Skulle aldrig kunna falla för någon player typ, vad fan ser man hos dom? Deras sätt att skriva/prata på, deras sätt att ragga på.. allt blir för mycket. Gillar inte när det första killar gör är att ragga. Kanske beror på att jag alltid vill ha det jag inte kan få. Meen, ska man sätta in utseendet i det här så är det.. killar som är bruna eller mulatter med magrutor och ljusa ögon (gröna bäst på killar) det sexigaste som finns. Och när dom har markerade käkben, wow.  Och håret får vara allt annat är orange/blondt. Men som sagt, är det en kille som ser ut så men är ful på sättet, blir han ful automatiskt. Så som vissa blir fina pga. deras personlighet.

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
Shoppa, resa och näsoperation. Sen ge massor till barn som behöver det, speciellt tjejer i såna moffade länder. Spara det som blir över. Men dom hade också försvunnit under min ungdomstid, för pengar är till för att slösas.
/S

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Det är bara en sak, sen är jag nöjd med allt. Jag vill ha pengar. 50 000 kr kanske, så att jag kan göra en jävla näsoperation. Vet inte hur länge jag har velat det, men så fort jag får chansen så gör jag det. När jag har dom där pengarna alltså.. Och hur många har föräldrar som skulle betala för något sånt? När jag sa det till mamma sa hon ''kolla på internet hur folk kan födas och du klagar på din näsa''. Det bara är så, inte lätt när det är svårt.
så såg jag ut idag.


sen jag och Jasmina i skolan idag. Fina ringar under ögonen jag vet, men jag sov i 4 timmar inatt. Ovanligt för att vara jag. Facebook-chatten förstör min sömn.

/S

vi fortsätter där vi slutade, dag 4 - mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har en del drömmar jag själv inte kan påverka. För när det bara gäller mig själv kan jag göra som jag vill, men när dina drömmar inkluderar andra fungerar det inte riktigt så. Men så har jag ju drömmar och mål jag själv kan nå. Och det är så jag tror mitt liv kommer vara. Jag tror om jag ska vara ärlig, att de där drömmarna jag har som jag själv inte kan påverka, inte kommer bli av. Det är bara en känsla. Det kommer aldrig bli så.
Meeen, jag har ju mål jag själv kan nå. Jag hade tänkt mig att efter gymnasiumet, ska jag plugga vidare. Alla som gjort det säger att de är den roligaste tiden i livet. Men iaf, sista året på högskolan hade jag tänkt plugga utomlands. Man gör ju endå bara ett stort arbete i ett helt år. Tänkte mig iaf London eller Sydney. London är ju rätt nära, så det hade varit lättare än att flytta till Sydney. Men jag tänker, varför inte? Jag är ju runt 23 då, så jag lär inte bo hemma. Och jag vill inte leva det livet alla andra bosnier lever. Dom lever hemma tills dom blir 18, sen gifter dom sig och flyttar till killens föräldrar. Men comon det låter ju som 1700-talet i mina öron. Och förresten kan jag inte tänka mig att jag gifter mig. För fan heller att jag blir någon hemmafru. Hellre är jag inte gift alls och leker ung hela livet.
Min andra dröm är att åka på en jorden runt resa precis efter att jag tagit examen. I ett år. Fatta chiiiiiill? Och efter allt de där, bosätta mig i någon lägenhet längre ner i Sverige och börja jobba av mina skulder. Haha. Ska åka utomlands mycket också! Men ingenting har börjat än, för jag är inte 18. När jag är 18 kan jag ju göra som jag vill, vad kan någon göra åt saken? Och nu ska jag börja göra vad fan jag vill, för när jag blir äldre kommer gymnasie-tiden inte tillbaka. Vill inte vara den 60-åringen som sitter och tänker ''varför gjorde jag inte dittan och dattan?''. You know, er tid kommer aldrig mer tillbaka. Så vem fan bryr sig om allt fuckar ur? Du har iaf gjort som du velat. FUCK ER HEMMAFRUAR!

/S

RSS 2.0