ye vi borjar igen

Forsta gongen jag loggar in sedan vi slutade blogga och jag ser att ni fortfarande klickar er in po bloggen. Varfor vet jag inte, men ner jag redan er her, varfor inte skriva ett inlegg?

Just nu sitter jag nogonstans po andra sidan jorden. Tenk so longt ifron sverige. Jag hatar allt som har med sverige att gora just nu. Allt forrutom maten. Det kanske bara er en vana, men allt er so mycket godare i sverige. Visst, sverige har tagit all mat fron andra lender men endo.
Om man bortser fron att jag skulle svelta ihjel om jag bodde i ett annat land, so skulle jag lett vilja bo her. Australien er som i filmer, ni vet.. alla strender med alla surfare, menniskorna kommer fron hela verlden och er skona (som blattar i sverige), all mat er friterad, dem ber skoluniformer och yadayada. Och att vara her, er ett annat liv. Allt som hender i lilla Sverige er ute ur bilden. Derfor vill jag inte tillbaka. Men det er ju so att allt har sitt slut, till och med den her resan.
Nu ska jag legga mig i sengen lite till, nyorsfirande ikvell och jag har inte lyckats venda po dygnet en. Jag kan inte go ut i solen heller, jag er helt brend.
ni ser det her vedret, jag sa till mig sjelv att jag inte behovde solskydd for att det var molnigt. Men hell no, jag kom hem som en reka.
/S

RSS 2.0