vet inte hur eller när, men någon gång, som vi sa

Satt i bilkö påväg hem från skolan, kö i hela Vagnhärad. Så jobbigt när man bara vill komma hem. När jag var framme gick jag direkt till affären och köpte godis, sen hem. När jag kom hem hade pappa beställt kebabpizza, satt fint. Efter det gick jag ut och träffade Samra, sen hem igen för att plugga. Nu har jag pluggat och ska kolla på vampire diaries. Har haft problem med min mage i 2 dagar nu, vet inte vad det är med det är jävligt jobbigt. Palla leva, allt står still just nu. Ska hitta på något dumt, imorgon..

jag och zahra på idrotten igår:


/S


damn

åhh så snyggggggggg

 

/M


pricken över i:t


/M

-


om du hade vågat vara påriktigt, hade allt vart perfekt

/S


/M

Finner inga ord...

glöömde skriva..

det var Bemir Brkic som snappade dom fina bilderna från matchen. ;)

Skola idag igen.. 2 lektioner. Kom hem för ett tag sedan. Sitter här och äter sandwich glass nu, gott som in i. Senare idag ska jag kanske gymma igen men Almir. Får se. Men ska träffa Samra iaf. Och kolla på the vampire diaries.

Justee, tonade mitt hår spontant igår kväll. Brunt framhäver mina ögon mer, bättre då tycker jag, gillar min ögonfärg hehu.


imorse

/S

 

What if I knew how to tell, what would I say?



/S


HAHAHA det här behövdes

Skola idag, hade en lektion men missade 2 bussar (som går en gång i timmen).. Så kom hem runt halv 4 iaf. Idag ska jag gymma med almir som ska bli min personliga tränare. Efter det ska jag kolla på the vampire diaries. Ooo vad det är bra!

Satt och kollade på bilder från matchen igår. Fan vad jag började skratta åt alla miner vi gör när vi spelar.  


kolla här, ser ut som om jag sett mat och är skithungrig


eller ut med tungan på varje bild..

/S

efter 364 dagar är den 5:E snart här

Förlust mot harg med 2-1. Lagom surt fast känslan av att inte bry sig är större än förlusten just nu. För imorgon fyller jag arton och det ska firas med vänner på fredag + utgång, åh så fint.

min bebis, jag älskar dig!


fredaaag

Var i skolan, hatar våra fredagar. Vi går till halv 4 men jag åkte in till stan tidigare. Tog en fika och sen åkte hem. Så nu är jag hemma. Idag ska jag kanske till Trosa. Om inte, ska jag bara ligga i min säng hela dagen. När jag går i skolan går helgerna oftast till för att vila. Man orkar inte, iaf inte jag. Men nästa helg kommer det inte vilas något alls. Känns som om det kommer bli en grym helg, ska på konsert, älskaaar. Men jag kommer nog inte sitta hemma den här helgen heller.


Kollaaa, såg dom på stan idag. Var tvungen att ta kort på det, så jävla gulligt.

/S

har pluggat sen jag kom hem från skolan

och nu måste jag ut och ta frisk luft. Träffa Samra osv.. Sen ska jag fortsätta med plugget, usch. Snart helg. Och hoppas på att det blir Hallunda på lördag. BOBAN, bästa, kommer och sjunger. Åh, vill dit.


Lyssna bara, Boban Rajovic - Oprosti mi



så här såg jag ut idag

/S

mirror

Åkte bil med gabban till skolan idag, inte varje dag man gör det! Lagom skönt asså. Hade religions läxförhör som jag tror gick OK.....
Ikväll gör jag nog ingenting speciellt. Sova tidigt förmodligen. Imorgon efter skolan träffar jag A, ett bra tag sen sist.

åh så klockren text, behövdes.

/M

från toppen till botten på 2 sek.

Jag borde tycka att du är helt jävla dum i huvudet, men grejen är att jag tycker att jag är det.
/M

vad fan var meningen, vill inte ha något jävla medlidande

Skolan idag, behöver inte nämna det egentligen.. Men det var kul faktiskt. Och jag hade bara två lektioner, eftersom att jag valt att ha svenska 2. HAHA mvg i svenska i 9an och nu ska jag ha det. Nä men fick aldrig ha det på hedeby och det är lättare att uppnå A typ, eller vad man nu vill ha.

Och idag ska jag försöka plugga till juridikprovet, usch gillar inte juridik.. Men måste kolla på några avsnitt av olika serier också. Ska börja nu så jag hinner med något av de iaf.

Några bilder från imorse:







/S


YO

Kom hem från skolan för ett tag sen, chill dag idag. Just nu lägger jag in låtar på mobilen, måste byta lite, tröttnar så snabbt på mina.. Snart kommer kusin hit med energydryck till mig, bästa!! Vill bara sova just nu, men somnar jag kommer jag aldrig kunna sova ikväll.. Det var allt jag hade att komma med just nu.

världens skönaste och bästa jeans, som tyvärr har hål i sig nu hehe. måste införskaffa mig ett par exakt likadana!!


Det jag aldrig trodde om dig, hände, igen.

/M

only regret what you don’t do

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hade bara 2 lektioner. På lunchen var vi och åt pizza och efter skolan gick vi och fikade. Sjukt hur ofta jag äter ute nu när jag går i skolan. Nästa månad ska jag inte äta ute en enda gång. Har fikat eller ätit ute typ 3-4 dagar i veckan sedan jag började på Tessin. Tjock jag kommer bli om jag fortsätter så här..


just nu, sliten.. ska gå och ta en dusch.

/S



chock

du borde inte om du fortfarande står fast vid vad du sa sist

/S


just sayin'

When I look into your eyes it's over
You got me hooked with your love controller
I'm tripping and I can not get over
I'm feeling lucky like a four leaf clover

/M

This one's for you and me, living out our dreams

Var och dömde match igår, P 97. Gulliga kommentarer fick man efter matchen iaf; ''Gud var bra domare ni kallat på'' ''Du var den bästa på länge - vill du döma resten av våra matcher?'' ''Fett snygg domare bre'' haha.. Så nu har jag några helgers jobb framför mig. Men jag klagar inte,verkligen inte. Efter matche drog jag hem och duschade sedan fixade mig och gick till meli, vi drog till häradsvallen och kollade alagets match, de låg under med 2-0 så vi drog hem till meli, och sedan hämtade robert och hans vän upp oss så drog vi till heron city och myste framför en riktigt bra film. Donken i tumba efter det och sen hem i min sköna säng då jag somnade direkt.



Idag ska jag döma P99 i trosa klockan 2, sedan kommer min kusin hit, frågade om jag ville spela fifa med honom, för jag är så jävla dålig på de så det är tydligen kul att möta mig. As kul verkligen..

/M

23 randomfrågor

Är du kär? Jag vet inte. Tror inte man kan kalla det kär.
Vad gör dig lycklig? Jag själv.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: S. Men alla drömmar blir inte till verklighet.
Vill du ha barn: Ja, älskar barn.
Är du en bra pojkvän/flickvän? Nej. Illa men sant.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja. Är det inget där från början kommer det inte finnas något sen heller. Det måste ju finnas något att bygga på.
Är du en sportfåne? När jag orkar..
Är du röksugen? Samma fråga som ''är du sugen på att få stryk av din mama''. Hihi nä men nej.
Är du shoppingsugen? Orkar inte ens gå upp för att hämta min cola.
Är du skolsugen? Skolan är kul, hatar bara läxorna.
Är du festivalsugen? Nä men balkankonsertsugen.
Är du alkholsugen? Vem kan påstå att alkohol smakar gott?
Är du saknad av nån? Ja hihi.
Smeknamn? Hatar smeknamn, när jag var liten var det bina.. men nu kan du kalla mig älskling.
Bästa åldern? Tror 18 faktiskt. Vill inte bli äldre än så.
Bästa tidningen? Aftonbladet.
Höstens accessoar? Väskor, älskar väskor. Och kilklackar. 
Vad sa du senast till vem? ''mamma vad sa jag senast till dig'' hihi
Vem fick du senast sms från och vad stod det? ''idiot svara'' från ''babe<3'' hahahha.
Hur många msn-kontaktetr har du? Fööör många. Är aldrig inne längre pga det. Orkar inte med alla.
Senaste köp? Cola zero?
Vad har du dåligt samvete för? Inget. I'm evil.
Gillar du att laga mat? Aa om jag är hungrig. Då får jag ju mat efter.

/S

the red riding hood

Bästa Samra var här och höll mig sällskap. Gick ut och tog lite luft innan det också. Snart ska vi nog ut på en promenad, skönt. När hon var här kollade vi på ''the red riding hood''. Ovanlig film, men tyckte den var bra iaf.

Nu, på tal om ingenting, kom jag på att min dröm jag hade inatt inte var sann. Kändes så verkligt.. Fast den drömmen gick emot allt jag sagt, haha fan, ibland går det inte att intala sig själv något..



/S


blir att sitta hemma idag också..

Sjuk och kan inte gå någonstans. Men pappa var och köpte cola zero, kexchoklad, glass och saker till smoothie. Snälla alla blir när man är sjuk. Minns när jag var liten, låtsades vara sjuk för att stanna hemma från skolan och få massa glass istället. HAhahha tjockis..

Idag kommer jag säkert blogga lite mer än vanligt, har ju inget annat att göra.



/S

älskar livet när man har en vattenkran i näsan en fredagskväll

Jag blir bara sjukare och sjukare, orkaaar inte leva. Sitter med papper instoppat i näsan, skitsött. Skulle ju till Oxelösund och sen bio imorgon, hoppas fan att jag blir frisk. Eller iaf friskare. Åh!

Idag åkte jag till skolan kl. 08.15. Satt i cafeterian till kl 10 och bestämde mig för att dra. Gick inte på någon lektion för att jag inte pallade när jag är sjuk, så vi åkte in till stan. Satt på donken tills vår buss åkte hem och så drog vi till mig. Sen till Södertälje för att köpa mobil. Blev en Sony Ericsson Arc. Min nya älskling. Fast abonnemanget börjar inte gälla förrän den 22. Nu ska jag sova typ, fakk til er.



/S

medina updatar

Gick på första lektionen imorse, eller var där nästan hela lektionen ''drog till'' vårdcentralen fast i själva verket var jag på G till södertälje med sabina som skulle köpa mobil och kom hem nyss. Kvällen bjuder på att umgås med meli :)
just nu kollar jag på när min duktiga morbror som bor i bosnien är med i tv, repris från igår! duktig rektor hehe.

ska till skolan snart

Sabina 2 försov sig så vi missade första bussen. Nä jag orkade inte åka och ha bosniska utan henne. Men vi tar bussen kvart över 8 istället. Vi smsar bara vår lärare och säger att vi är försov oss så skriver han närvaro, bästa.

Nu sitter jag med en cola zero i handen, rätt vanligt. Idag tänkte jag stanna hemma eftersom att min hals cpar sig men jag kommer ångra mig sen när jag inte har något att göra så jag åker endå. Orkade iaf inte sminka mig. Vågade bara håret lite, i med ett diadem (har klippt min lugg skitkort så måste ha diadem varje dag) och tog på mig mina älskade mjukis. Finns inget skönare.  





/S

finns inget mer irriterande än att ha hicka

Försöker kväva mig själv för att få bort den här skiten. Iaaaf, nu sitter jag här med ett glas cola zero. Åkte till skolan kl 10 imorse, hade bara idrott, så onödigt att jag ens åkte dit. Men efter skolan åkte jag in till stan och fikade och nu är jag hemma. Resten av dagen ska jag sitta och plugga. Är sjuk också, döda mig. Känns som om jag har damm i halsen. Det är också irriterande. Men ska inte klaga, finns värre saker i livet. Ajjjaa nu ska jag kila till affärn för att köpa något gott. Annars kan jag inte plugga.




Just nu, aa tar alltid jätte vackra cambilder när jag skriver inlägg eftersom att jag aldrig tar kort när jag går ute, fikar eller något. Finns viktigare saker i världen, right 

/S

tio sanningar om mig själv

1. När jag är riktigt arg börjar jag gråta och tar ut min ilska på något med hjälp av våld. Bortsett från det gråter jag inte ofta alls.

2. Jag älskar att sova och blir helt förstörd om jag inte får sova miinst 10 timmar. Helst 12, sover på tok för mycket ibland. -.-

3. Fastnar aldrig för någon kille, har bara vart kär eller haft känslor för någon en gång i mitt liv.

4. Jag kan inte ha ett liv där allt står stilla, även om det är jävligt bra som det är måste det hända nya saker. Därför gör jag som jag gör ibland och ångrar det sen. Men nu har jag insett att jag är som jag är, därför är vissa saker jag gjort fel bra för både mig och andra personer.

5. Det enda jag inte gillar med mig själv är min näsa. Har länge funderat på att göra en näsoperation när jag fyller 18.

6. Gick ner 4 kg när jag var i Bosnien. Min mage var fult smal (man såg mina revben som faan när jag låg ner) och nu har jag gått upp typ 1-2 kg, trivs med det men trots det tänker jag ofta på min vikt och är rädd för att bli fet.

7. Jag älskar att jag kommer från Balkan och jag älskar att vara där nere om somrarna.

8. Jag har missbrukat ordet älskar, men nu säger jag det aldrig.

9. Under ett år har mitt tankesätt förändrats en hel del. Man lär sig av saker som händer och nu tänker jag att jag tänkte som ett barn för ett år eller någon månad sen. (Fast jag beter mig fortfarande som ett barn i vissa stunder.)

10. När jag mår dåligt slutar jag alltid att äta. Omedvetet och vet inte varför men alla har väl sitt.


Och nu kan jag tillägga att jag mår jävligt bra just nu!

/S

vart upptagen hela helgen

I lördags var det fest i Trosa och igår hade jag match och så i Valla. 

Skola idag, åkte in till stan med några efter det och när jag kom till Vagnhärad träffade jag Samra. Vi satt ute skitlänge, bara pratade.. chillade och så. Tränade inte idag, är snorig och vill inte att det ska bli värre. Vem vill bli sjuk nu.. Iaf, kom hem för ett tag sedan. Duschade och kollade precis på idol.

Juste, mamma fyllde år igår. Stort grattis till henne, världens bästa. 


och så här såg jag ut i lördags

/S
 


I'm into you

18 om 14 dagar exakt. Konstigt nog så vill jag inte.
Jag vill inte bli ''vuxen'', jag vill stanna vid denna ålder. Jag vill heller inte ta studenten. Det här har gått för snabbt. Bara känslan av att plugga vidare och knappt hinna träffa hälften av dom fina vänner jag har, usch nej.



men nu, träning med tusen blåmärken från igår.
/M

Hej och hå

Varit i skolan idag, kom hem, drog till Aldin (kusin.) ett tag. Därifrån drog jag vidare till annelie där det var några fina tjejer, vi åt en SKIT GOD tårta som vi själva hade gjort. Innehöll dock bara socker typ, men var skit god ändå. Satt fint med min cola zero. Dom andra förade, förutom jag och annika eftersom dom ska på studentfest och jag och annika är fortfarande 17.. Så vi drog på en promenad och sedan hem till mig ett tag och pratade om allt möjligt. Fin brud alltså! Sen drog hon till sin pojke och här sitter jag själv. 10 bussen imorgon som känns jävligt skönt vill jag lova. Träffa mina bakis vänner <3<3<3<3........... Efter skolan drar jag till min syster i Landskrona och spenderar helgen där, på söndag möter vi serieledarna också, åka buss dit o grejer. SÅÅÅ nu vet ni var som händer mig några dagar framöver och vad jag har gjort idag. heh.


så bra ♥

/M

hej, det här är jag just nu




men jag kan också se ut så här


nä nu vill jag äta. Pogaca <3 <3 <3 Efter det ska jag ut med Samra en sväng, och sen ska jag bara lata mig. Måste till affärn och köpa turkisk peber också. Måste ha något att äta imorgon på lektionerna, går ju till halv 4. Illa. Tycker att medina är dålig på att blogga, just sayin'

/S

känns bra efter 2 timmars träning

Känns alltid bra efter man tränat. Man känner sig duktig. Jag måste ta och börja använda mitt gymkort. Tjatade efter det när jag precis hade fyllt 16 och nu går jag aldrig. Nä men jag ska faktiskt ta tag i det efter semestern. Börja gymma på tisdag och söndagar. Då tränar jag varje dag, super. Iaf, har precis duschat och nu ska jag äta kycklingFILÈ (all annan kyckling är äcklig), ris och sweet chilisås. Så jävla gooott. 



/S

hej

känns som om jag är världens tröttaste tjej just nu. om jag går och lägger mig i sängen nu kommer jag somna och aldrig orka gå upp till träningen. får stå ut ett tag till.. drar till kusinen och spelar fifa, haha fan vad jag blir utklassad när jag kör de. men en bra grej att fördriva tiden på iaf.

/M


finns inget tillbaka

Adele - Someone like you

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over

Never mind
I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I begged
I remember, you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead.

fotbollsträning nu och jag mår braaaaaaaaaaa
/S

volim noc, volim mrak. Ja sam partimanijak.

Klub je moja adresa. Svaku noc, svaki dan. Novi sad il Beograd. Zivim zivot bez stresa. 

Älskar låten. Nu sitter jag hemma efter en lång dag känns det som. Har vart i skolan, efter det åkte jag in till stan med några. Åt pizza och så. Köpte present till mamma som fyller år på söndag. Visste inte vad jag skulle ta så det fick bli ett presentkort på MQ, blommor och choklad. Svårt att köpa presenter till föräldrar tycker jag. Lättare till yngre människor, då är det bara ta något man själv tycker är fint. Ska köpa rockabilly-frilla till min pojkvän, så jävla hett. exde



Nu ska jag plugga, kolla på idol och äta äpple. (eller huklad)

/S

dagen i bilder

dock kom inte dom fula med, tacka mig..

/M


tänk om jag var i bosnien nu..

Hade vart inne på Trocadero. Fullt med folk, hade haft så jävla kul. Men istället sitter jag här, i världens håla, och äter äpple. Kom precis hem, var ute ett tag. Träffade folk som man inte sett på länge, känns som om jag bor i Nyköping nu. Är aldrig ute i Vagnhärad längre. Taggar till matcher imorgon, vi har cup. Måste sova nu men inte en chans att jag somnar. ÅÅÅ jävla ångest, vill vara i Bosnien.


Milena Ceranic - Dvadesete gazim



/S

RSS 2.0