äntligen hemma

Skolan, och sedan stan efteråt. Skulle hämta upp något på guldfynd. Fan vad det började regna sen, hela högen stod under ett tak och gömde sig.

Senare har jag träning, vet inte om jag ska gå. Har skavsår på mina lilltår? Säkert från idrotten idag. Shet vad det åskar nu, hatar åska. Nu ska jag gå och ta bort sminket och äta något, finfint.


just nu hehu

/S

ana nikolic - dzukelo

''vidis sta mi radis dzukelo''

lagom spelad låt i bosnien. vill back. nu. fan.


lame

Idag var jag i skolan, ska nog inte byta klass trots allt. Har hjärnstopp, vet inte vad jag ska skriva om. Kul blogg vi har. Pallar inte, haha. Iaf, nu ligger jag i sängen och ska kolla på tv eller något. Nyduschad. Låter som om jag aldrig duschar hihejsekgrfbdsekawqALPKWDEGDTFHJ.

 
just nu jetefinjetebrå

/S

WHIC



/M

trots allt jag säger, kommer det alltid vara du

Remember when you swore
We had it all
We'd never fall

The Rasmus - Sail away

/S

söndag

Well I’m mad as hell
I ain’t gon' take it no more
My bag’s is packed at the back of your door
Cause I don’t know who I am no more
You won the battle but you lost the war
I’ve been in denial, now I’m living the truth
Been down for a while, now I’m standing up to you

mörkrädd

Medina drog precis, och innan det skrämde hon upp mig med sina miner. Hon kan se ut som han den där i filmerna Saw. Annars brukar jag älska att vara själv, men nu är dörren olåst. Är så lat att jag inte orkar gå och låsa den. Behöver verkligen få sova.

Var på handledarkurs idag och det var kl 9.30, va helt döööööd.. Kunde knappt komma upp ur sängen. Nu har jag det avklarat iaf. Sen har jag träffat Samra idag också, 2 månader sen sist. Såkna den.



/S


i promise you this time

Nyköping idag med familjen, träffade Tom och Jasko på Willys och pratade med dom ett tag. Sedan stan för att hitta lite fina kläder åt pappsen. och kan meddela att vi hitta en hel del stiligt! Sedan till elgiganten där vi skulle köpa en ny skrivare, där träffa jag Kerim och prata med honom medans pappa fixa skrivare. Kerim har lovat mig en ny dator för ca 15.000. Fett söt han är!! Hehe, om det ändå vore så. Fyller ju år snart så. (a)

Juste, fucking vinst igår mot stigtomta, 7-3!


bilden tagen innan matchen!

/M

drar på träning


jävla äckelchaufför

Bussen var full så han åkte bara förbi och vinkade typ ''hey de är fullt ni får ta en annan buss'' vinkning, äckel. Vi fick vänta på buss till halv 4 fastän vi slutade kl 1. Hade lust att strypa han, damp man får. Okej om det gick bussar var femte minut men man måste ju vänta ett tag tills nästa kommer för att de är så långt. Skoldagen var för övrigt brabraaa.


just nu, packad och klar för träning.

/S

rullar påå bara

Kom hem för ett litet tag sedan. Skolan var bättre idag än igår, allt verkar rulla på. Åkte in till stan efter skolan idag också, och nu är jag hemma. Nu har jag tagit på mig pappas stora tröja och tvättat bort allt äckelsmink. Så kallt det är! Ska iaf lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av en serie, senare ikväll ska jag ut.


just nu och jo jag har byxor under, mina pyjamashotpants

/S

vad är det för fel med att sluta 16.20 på en fredag ?!?! :(

/M


saknar dig


slutkörd redan efter första dagen?

Skola idag då, hahah komiskt att alla vi som ville gå tillsammans hamnade i olika klasser. Eller jag valde ju ett helt annat program. Och min klass är väl okej, bättre än jag trodde faktiskt. Trodde jag skulle komma dit och att det bara skulle sitta en massa freaks där, men så var det inte. Men det sämsta är att jag inte kände någon alls. Fattar inte hur jag kan vara den ENDA i Vagnhärad som valde ekonomi. Ger detta en vecka, blir det inte bra byter jag till samhäll. Efter skolan åkte vi iaf in till stan med några, trevligt folk.. Och sen tog vi bussen hem runt halv 3 och jag hade samling till match kl halv 4 så jag hade en kvart på mig att gå hem, packa och cykla till häradsvallen för att sedan åka in till Nyköping igen och spela match. Förlust, men det var ju inget som förvånade mig direkt. Och det var så mycket så jag hann inte äta mat på hela dagen. Åt på Max nyss och det var typ det, lite godis i skolan. Hade fett huvudvärk hela dagen, men över nu. A nu ska jag lägga mig. Sov 2 timmar inatt, SOVA!

/S


guld

Ikväll hänger jag på en körkortskurs medans mitt bästa lag, mina bästa tjejer tar hem 3 poäng, hoppas jag. Kommer sitta där och vänta på beskedet - så jag hoppas de blir positivt girls.
/M

dvadesete gazim

Sov ut idag sådär sista dagen på sommarlovet. Gått för fort det här.. Men men. Back to school imorgon. Medina-i-mjukisar varje dag kommer man se hehe. Nejmen, nu ska jag hoppa fallskärm, bungy jump och allt såntdär man bryter alla ben i kroppen med, för jag vill inte tillbaka till skolan helt enkelt.

/M

vill ha vår

Har suttit och planerat en resa med Kerim. Som förmodligen kommer bli av. & nej vi ska inte åka själva, utan med några vänner. I vår. Självklart till bosnien eftersom båda vill dit, nu! Planerade vad vi skulle göra och massa, haha härlig kille, helt klart! Det här ska fan bli av, hell yeah.

Helt klart världens skönaste kille!
/M

/M

JAG VILL HA VÅFFLOR!!!!

9 Juli - 3 Augusti.

Det kändes som om jag började 1:an för bara någon månad sen. & nu ska jag börja 3:an, hallå fucking 3:an?! sen studenten? Fan det är helt sjukt vad tiden rullar förbi och man inte ens märkt av den. På ett sett så längtar jag till sommaren 2012. inte för studenten, det är läskigt, och sedan plugga vidare till högskola och så vidare. Utan det jag längtar till det är Bosnien. Jag älskar det landet oerhört mycket. Speciellt efter resan iår. Oförglömlig. Verkligen. Så många minnen jag skapat med hjälp av de allra bästa vännerna. Jag vill tillbaka. Vill dit en månad till. Känslan av att du kom helt från ingenstans och krama en bakifrån. Känslan när jag läste dina sms & du kom för och träffa mig. Någonting jag aldrig kommer att glömma.

 

Sedan hade resan sina ups and downs då jag & min kusin bråkade som bara den. Från ingenstans verkligen. Mogen som jag var, åkte jag till henne innan en fest och bad om förlåtelse. Hon började gråta och sa ''du är som en syster jag aldrig haft''. Det var så underbart att höra. Gav henne ett halsband som ett minne. Dagen efter åkte jag hem. Jag vill tillbaka. Uppleva allt jag upplevt denna sommar. Umgås med exakt samma personer som förändrade mitt liv till det bättre. Låt oss räkna ner.

har lagt upp bilden förut, men det här stället är världsbäst.

 

 


känner mig som ett barn

Jag minns när min syster skulle börja i gymnasiet, jag trodde hon var vuxen då. Det var sju år sedan. Men nu när det är min tur att börja där ser jag mig själv som ett barn. Ofta jag? Är det tiderna som har förändrats eller är det så här det var förut också? För det känns som om varje generation bara blir mer och mer omogna. Min syster och hennes vänner var fan så mycket mognare än vad jag och mina vänner är. Vi kan bete oss som 5 ibland. Och dom hade seriösa förhållanden när dom var i vår ålder, medans vi fortfarande bara driver med folk. Ibland undrar jag om det är det som gör en till vad man är? För visst är man så mycket mer seriös när man är i ett förhållande än när man bara tassar runt och leker med folk?

Fast det där med hur gammal man verkar vara, det beror på många saker. När jag är i Bosnien tror folk att jag är 18-20. Aldrig hört att jag ser yngre ut än 18. Jag, 20? My ass. Och så umgicks jag aldrig med någon under 19 när jag var där. Så det blev så att jag inte var det barnet jag är när jag umgås med mina vänner i Sverige. Men sen när Medina kom till mig i Bosnien, och när vi åkte och badade.. Då var vi som vi alltid är. Jag och Medina tog in handdukarna i poolerna och lekte som små barn. Vi dog av garv när den där badvakten som hade raggat 5 minuter innan kom och drog i handdukarna och trodde vi var dumma i huvudet. Då såg ju alla vi hade lärt känna oss också, och sa att vi var sjuka. Men det är såna vi är, och jag vill inte växa ifrån det här. Det är det som gör livet roligt. Hur kul hade det vart att vara så himla seriös hela tiden? Känns inte som om man är sig själv. Och jag älskar att vara ett barn, vill inte växa upp tidigare än vad jag behöver. För vi är så jävla sköna!





/S


Din dag, mitt favorit barn

Sjukt att man kan älska någon såhär mycket som jag älskar detta barn. Skulle kunna göra allt för honom, bokstavligt talat.

Grattis på din dag min favorit Ermin


if doing that is wrong, then i dont wanna be right

Var i Nyköping en snabbis idag, skulle hämta ut skrivaren som skulle kommit igår men de lurade mig.. ''kommer på tisdag'' nötter.... Men drog oss till stan och mamma köpte några välbehövliga saker till mig. Bild kommer senare.
Nu kollar jag arsenal-liverpool i väntan på sabina. på tal om henne, vi har varit varje dag sen vi kom från bosnien, samt träffades vi i bosnien, och känns som om jag aldrig kommer tröttna på den tjejen och hennes sjuka humor. Om någon dag kommer en video på henne ut på FB, håll utkik, dem som har mig som vän!

/M

fuck it, vill ha tillbaka mitt långa mörka hår




vad gör jaaaaaaaaag.. borde ta bort alla bilder när jag färgat håret så slipper jag ångra mig

/S


Stronger

Mycket kan hända under en timma. Blivit så söt <3<3<3<3


Lookie Lookie!

Väntar på att ladda ner ''Pretty little liars'' som hela världen verkar följa.

Kvällen bjuder på andra roliga saker, förhoppningsvis. Ciao!

'

/M


FCB

Tog ett bra tag att somna igår efter världens konversation. Runt halv 3 somnade jag i alla fall. Gick upp och begav mig till Sabina och kom senare hem för att vara barnvakt, och gissa vad mamma hade köpt? Coca Cola ZERO(<3<3<3<3) & kexchoklad, så jävla gott så de finns inte! Träning om 1 timma och 45 minuter ungefär. Får se om det slutar regna, då cyklar jag ner.

BTW BARCA VANN IGÅR, IGEN. MHM BÄSTA!




pinsamt beteende real. :)
/M

när mamma gått och lagt sig får jag ta fram colan

Hon tror att jag är beroende av cola zero för att jag dricker det varje dag. Men de är så gotttt. Godare än vanlig för mig nu. Det var det inte i början men när man väl har vant sig vid zero köper man inget annat. Började dock dricka det av ett annat skäl.
Idag har jag iaf vart hos Medina. Vi satt och kollade på film och lagade mat, ris med kyckling och sötsur chilisås som vanligt. Och så ringde någon försäljare hem till Medina så jag svarade och lekte en import som knappt kunde svenska. Tjejen kunde inte ens uttala Medinas pappas namn.. Men vi fick oss ett gott skratt iaf. Efter det begav vi oss till träningen och nu sitter jag här och väntar på att matchen ska börja.
Just nu. Blev lite misshandlad när jag var ute och gick därför jag har blåmärken lite överallt..

/S

Det var exakt ett år sedan..

Samma sak händer igen. Minns min lycka. Nu är jag bara rädd för att gå igenom det igen. /S

T-Pain ft. Chris Brown - The best love song

I gotta let her hear, the best love song she ever heard in her life
No need for me to write it, I just gotta picture her smiling
And if you feel that way, go ahead and kiss your baby
Now we’ve got the whole stadium in love like that

vaknade nyss

Att sova är bland det bästa som finns. Nu känner jag mig utvilad. Det var något jag skulle göra idag, men jag kommer inte ihåg vad det var. Det är stopp i min hjärna. Kommer väl på det senare idag, nu ska jag äta bullar till frukost!
/S

BH 2011 del 2.

/M

Memories are wonderful to make, but sometimes painful to remember

Det här inlägget skulle jag egentligen skriva imorse, innan medina kom hit. Men nu har hon gått hem iaf. Träning ikväll, får se om jag är med. Har ont i min ljumske. Ska iaf gå till träningen och se vad det är hos sjukgymnasten. Måste kolla upp min fot också. Den är fortfarande missbildad. Eller knölen är lite för stor. För övrigt har jag träningsve/ärk i armarna. Otränaad! Efter träningen ska jag till Emma om jag orkar, den här fotbollen tar död på mig..


imorse

/S


skönt att det blev 2-2!

Helt slut efter matchen idag. Nu ska jag krypa ner i sängen.

Hade ett vad om vem som skulle vinna, barca eller real. Uf vilken tur att barcelona inte förlorade. Och se på ronaaaaaldo. Bebica, börjar böla så fort han missar men så jävla katt.



/S

TVD

Stina som undrade, S&B är Sabina och Bemir :)



Var och myste med Emelie och Madeleine innan matchen, spådde och grejer! Sedan var det dags för match, alla var så taggade. Vi inledde allt perfekt, ledde med 2-0 sedan vände dom till 3-2. I andra halvlek klev vi ut på planen och spelade riktig fotboll. Vi vände till 7-3 och alla kämpade som bara den, var så härligt att se! Nu har jag ont i allt som går att ha ont i. Speciellt benen och fötterna. Dom dödar. Ska gå och lägga mig i sängen och invänta Barcelona-Real Madrid matchen som börjar klockan 22.00!

/M

Jedini

Kollar på the last song, en film man kan gråta sönder på. Så himla bra film!

Imorgon har vi match mot Vingåker och innan den ska jag träffa madeleine, ett bra tag sen säger jag bara. Sedan kommer S & B in till trosa också, så det blir förmodligen att luncha med dem. Vi hörs när vi hörs, bloggen.

/M

 


make it right

Det svåra är att jag inte kan få ut dig ur mitt huvud, hur mycket jag än försöker. Så tro mig, du är inte ensam.

Nu tänker ni väl ''WTF?!'' med bilden. Men den där kurviga vägen väcker många minnen från bosnien. Nästan sådär, för många.
/M

And now you’re on an open road. So gone, not looking back.

Åkte till Nyköping med Medina idag. Var på stan lite, åt och sen åkte vi till Rosvalla och ''hängde'' där. Lodare. Första gången i mitt liv att jag springer för att inte missa bussen, haha. Juste, jag lyckades köpa exakt likadana jeans som jag har hemma. Såg det när jag städade garderoben. Vet inte ens vad jag har för kläder längre. Jag måste rensa allt igen. Inget får plats. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film. Taggar inför match imorgon!


Just nu. Precis tagit bort sminket och satt på mig en stoor tröja. Skönaste känslan efter en lång dag med jeans.

/S


Sabina knackar

Vaknade runt 11 och är trött igen. Ska ta och lägga mig igen efter jag varit med sabina i affären. Hon lämnade sin cykel här igår när vi fick skjuts till träningen så nu ringer hon mig och ber mig möta henne halvvägs, dummaste! haha. Hon kommer när som och jag har lovat henne att följa med till affären som sagt.

Om någon timme kommer syster och hennes man hit. Var ett bra tag sen och hon har med sig en present till mig hoppas jag!! Hihi..
/M

bajsar, dudå?

haha fett irriterande när randommänniskor frågar vad jag gör eller hur jag mår, som om dom bryr sig..

Men jag mår bra, ahhaha. Just nu har jag tråkigt. Tränade idag, fotboll är fan så mycket mer än att bara sparka på en boll. Det är kärlek.

Rörigt inlägg men faaan vad människor kan vara lika varandra. Såg en person idag som såg på priiicken ut som en kille i Bosnien. Trodde det var samma person men kom på att det inte kunde vara han. Dom hälsade till och med likadant. Blinkar med ögat och ler typ.. Så hade jag också gjort om jag var kille. Det är sweet. På tal om det, jag skulle vilja vara kille för någon dag. Fan vad kul det hade vart. Och tjejer som säger att killar är assholes, när man tänker efter hade jag nog vart likadan. Vem orkar.. Oj, mycket jag går imot när jag skriver det här..



/S

En dag i Bosnien

Efter 40-49 grader varje dag blev alla överlyckliga över detta vädret på bilden ovan. Lite coolt sådär med regnbågen hehe.

Just nu sitter jag och väntar på att Sabina ska komma. Vet inte vad vi ska göra ännu. Ikväll blir det förhoppningsvis träning. OJ.

/M


god morgon



/S

don't get it

Vad är meningen med att jag tröttnar på allt efter någon vecka..



/S

låt er inte luras av medinas bild, den där bananaspliten var eklit!

Kom hem från träningen nyss. Ska lägga upp lite bilder från bästa bosna här på bloggen nu också. Men som sagt, blev inte många. Tappade ju bort min kamera. Tog bara bilder med min mobil innan jag gick ut och så. Sen hade jag med mig kameran någon kväll..


Utgång redan första kvällen, converse bästa när man inte orkar gå.


Åkte till sarajevo på ett bröllop, laame. Gillar inte sånt.


Det var dom här två som gifte sig.


Bara för att visa att jag aldrig sviker mina importtofflor. 69 kr på intersport.


Sov hos Medina i Sarajevo och efteråt åkte Emina och Medina med mig till Srebrenik.






Vardagslyx hihi

Några egobilder innan jag drog ut:












Älskar choklad-kräm


Vann över Edo på bil-race. blev värsta glad så jag var tvungen att ta kort på det.






Såhär såg galaxis-kvällarna ut. Vi gick inte alltid ut på samma ställe.


Och så här slutade mina kvällar, orkade inte gå längre.

Sen när jag väl hade med mig kameran kunde vi inte ta kort för att jag inte kan hålla mina jävla ögon öppna av den där jävla blixten..

Kolla här typ, bjuusss


Så vi fick ändra inställning på kameran pga. mig. Det fick alla killar att se gay ut. Hihi






Såhär bra blev alla våra bilder..


Och när jag var på väg hem. Grät när jag skulle lämna allt folk, för vem vet hur allt kommer se ut när jag kommer dit igen. Det händer nya saker varje år och när det är som bäst är det dags att åka hem.


Avslutar med en bild på bästa mamma och pappa.

Vilken story huh. Och dom bästa bilderna får jag inte lägga ut för olika personer..

/S 





BH-11

jag kommer säga det minst 1000 gånger till, men jag vill fan tillbaka. NU..
/M

if it's meant to be, it will happen

Vaknade nyss. Sätter mig alltid vid datorn när jag precis vaknat, så jag får det avklarat. Igår fick jag med mig Medina till Trosa. Vi åt och så. Hem igen, båda var trötta och orkade inte gå hem till varandra för att vi hatar att behöva gå hem sen. Senare ut mot kvällen gick jag iaf ut. Blev förvånad när det faktiskt var folk ute. Vi rökte på iaf, hasch denna gång. Kvällen/natten slutade iaf med att vi 5 drog hem till mig och sov här. Kollade på skräckfilm, hatar skräckfilmer, blundar under halva filmen.

Idag har jag planerat att åka in till Trosa, kolla hit om en vecka då jag är en tjockis.



/S


Min favorit, utan tvekan.

''Mamma kan du skriva till Medina och fråga om inte hon kan köpa fotbollsskor till mig & en pistol? & säg att jag älskar Cristiano Ronaldo. Säg också att jag kommer köpa någonting fint åt henne när hon kommer hit, så hon har det som ett minne från mig. Sen kan du också skriva att jag älskar och saknar henne mycket.''

Världens sötaste barn. Fick läsa de han hade sagt till sin mamma att skriva till mig. De som står ovan. När jag skulle ut på kvällen vägrade ungen släppa mig och ville följa med mig, för han trodde inte att han skulle få se mig igen. Men jag kom tillbaka och han blev mer än glad, han hoppade på mig och krama sönder mig.
Skulle kunna göra allt för detta barn. Världs bäst.

/M


I love you, man.

Låt precis i sängen och kollade på I love you, man. Grymt bra film och dom som inte kollat på den borde verkligen göra det! Handlar om en kille som ska gifta sig och inte har någon best man eftersom han umgicks mest med tjejer i sina unga dagar. Så efter flera mansdejter hittar han en som verkar vara som Peter själv. Bla bla sen händer det massa saker och sånt, men filmen är grym som sagt och ni borde se den :)


Nu ska jag fortsätta att kolla på mitt favorit program, nämligen Simpsons. Finns ju inget bättre! Så jäkla roligt!!

/M

äälskar drama!

Mina rubriker hör sällan ihop med inläggen för att jag är sämst på att komma på sånt.

Vaknade nyss. Sugen på pizza, ska försöka få Medina med mig till Trosa. Kan knappt röra mig, träningsverk i hela kroppen. Så jävla otränad nu efter semestern. Syns inte utanpå men känns som fan. På tal om semester, jag tappade bort min kamera i början och fick tillbaka den i slutet, vad tappade jag inte bort egentligen.. Iaf, har inte jätte många bilder. När man har kul tänker man inte direkt ''åh nu ska jag snappa en bild!'' Lite ångest över att jag inte tog fler, men så går det när man inte har sin hjärna med sig. Borde hyra en fotograf till nästa gång. Medina betalar.


risig trött död sabina just nu

/S


Sanningen om Bemir.

Det var en gång en kille som hette Bemir Brkic. Som liten började han dricka alkohol och tappade en hel del hjärnceller. Ni ser det på följande bild.

Hans liv fortsatte och hans föräldrar ville behålla honom trots hans seghet och dumhet som fanns inom honom. För att få vara kvar i familjen var han tvungen och skaffa sig en karriär, så han började i skolan. Men han behövde pengar också. Så han började fota åt SN & började döma en hel del matcher. Men så en dag när han var på jobbet fick någon ett kort på honom när han kollade in en ung spelares rumpa, här är bildbeviset:

Polisen gjorde inte något åt saken. Så bemir fortsatte och fota och döma matcher. En dag så stal han Mona Lisas tavla, och tog kort med den och sade ''jag ger inte tillbaka tavlan om jag itne får 1miljon kronor'' Det var hans sista ord innan han hamnade bakom galler.

här är han och hans medpartner:

Men efter ett år i fängelse är han nu fri och alert som en lärka. Han fotar och dömer på sin fritid. Men passa er..
Han må se glad ut men man vet aldrig.


/M

jag är tillbakaa

Haft världens bästa semester och grät floder när jag skulle hem och när jag var tvungen & lämna min fina där nere. Så där stod vi och kramades och grät. Tragiskt som in i helvete. Vill bara tillbaka, landet utan några gränser alls, åh så bra det var..



MEN
livet går vidare och jag&sabina ska nog ta och kolla biljetter från juni-augusti nästa år har vi bestämt. Så blir det nog också. På tal om trollen, snart ska jag träffa sabina och hitta på någonting i tråkiga vagnhärad!

/M

slog precis i min tå

Kom hem igår, och så fort jag var i Vagnhärad gick jag ut för att träffa Medina. Hade lite att prata om. Kvällen slutade hos henne, och idag har vi vart och spelat 2 matcher i det här jävla vädret. Vann en med 5-2 och förlorade den andra med 2-1. Ville bara hem efter första halvlek i den andra matchen. Jag var, eller är, så seg just nu. Ska lägga mig i sängen med min Milka Caramel (bästa) och kolla på ballar av stål (mitt framtida jobb). Orkar inte skriva om hela semestern nu, vet inte ens vart jag ska börja.. hände så mycket. Det gör det alltid där. Därför jag gillar det. Men skriver om det i ett annat inlägg, nu vill jag vila.


hahaha min arm helt svullen och blå från matchen. Får blåmärken så lätt..

Jag vill tillbaka. Känns som om allt bara var en dröm, tiden gick så fort.

/S


RSS 2.0