Längtar som en tok

TJA FAN BLOGGGGGGEN
Nu är det så att jag knappt har någon tid för detta trams, hihi. Igår var jag och sola och bada med meli från halv 11 till halv3, sedan kom daniel, hampus och fler folk. Så det var riktigt fin fint. Dock är jag helt jävla solbränd på skulderbladen. Lagom skönt att man kunde ligga på rygg i natt eller överhuvudtaget röra på sig..
Men men, efter det drog jag på träning, svettigt kan jag lova er.

På kvällen kom kusinerna över innan de sedan begav sig mot Bosnien. Fan vad jag längtar, snart är de min tur, 9 dagar kvar!!!!!!!!!




bilder på bara mig och söta samrå (idag och igår)















/S

ja volim balkan

Känns som ett tag sedan jag bloggade. Söt header du fixat medini..

Alltså, vet egentligen inte vad jag ska skriva. Det är därför jag inte skriver ofta. Känns lame att skriva ''hej idag har jag gjort det och det'' varje dag. Som om ni bryr er, skriver ju endå inte om allt jag gör. Sen kan jag ju skriva sånt folk egentligen gillar att läsa om. Men nä det vill jag inte. Öppen blogg vi har va? Haha.

Kan iaf skriva vad jag gör nu. Ligger i sängen med de finaste kläderna man kan hitta. Lyssnar på musik. Just nu på ''ja volim balkan''. Håller på att lära mig dom nya ''hitlåtarna'' som kommer spelas sönder där nere på diskoteken. Man måste ju kunna låtarna som spelas, tråkigt annars. Skulle egentligen gått ut men känner mig så trött i kroppen. Bloggar jag alltid när jag är trött eller?





/S

ny header


Midsommar











kram

Så jävla roligt varje gång, haha såååååå pinsamt finner inga ord ens!!


Men skit i de :) kvällen spenderas med mina favvo brudar.
/M

jag har ont i ryggeeeen

Sov hos Medina inatt. Och hennes jävla soffa har dödat min rygg. Helt stel och har ''muskelknutar''.. Ska be någon massera mig. Och juste, jag och Medina kollade på en konstig film. The stoning of Soraya. Dom stenade en kvinna för att mannen anklagade henne för otrohet. Så fick man se hela steningsgrejen.. Äckligt. Och grejen var att filmen var verklighetsbaserad. Sjukt att sånt händer på riktigt.

Idag har jag vart med Samrå och spelat match med 97or. Hahah det var faktiskt kul. Vi vann med 5-0. Förresten så är det äckligt väder. Man kan inte badaa... Men vad hade man förväntat sig, sommar i Sverige.. Snart så..   


printa från fb, visste inte hur man tog bilder på den här datorn´hölhö

/S

aldrig fel att komma hem och hitta en sån här i sitt rum..



/S

sitter här och leker ganster..

Det var en gång en liten Sabina..

Hon var mobbad i den skula..

Så hon ville leka cuuul..

Sabina tänkte på vad hon kunde göra..

Hon kom på vääärsta planen..

Hon skulle kasta snorkråkor på barnen..

''Där fick ni'' tänkte hon..

Hahaha sitter och skrattar åt det här. Det är så tråkigt att det blir kul. Sån är min humor. Skrattar för att det är så jävla tråkigt. Äh nu ska jag gå och kolla på någon film med Emir.

/S


godnatt världen.

Igår sov jag hos sabina och vi kollade på världens äckligaste film. Sedan drömde båda om den. HEMSK. Human centerpiece eller nåt sånt hette den i alla fall. Vaknade vid elva, åt och kollade på American history X och sedan drog oss mot häradsvallen med våra snygga onepiece. Kom hem nyss och vi vann med 6-1 riktigt bra.

nu är jag bara så himla irriterad & trött på allt.

jag har alltid vart lika jävlig?

Sitter och läser en dagbok jag skrev för några år sedan i skolan.. Vi var ju en problemklass så alla skulle skriva om hur dom upplevde det och lala. Och lärarna snackade om att jag och några till mobbade en kille, så vi fick gå och snacka med dom och så. Så jag skrev i den där boken ''jag har inte mobbat någon, men gör någon något mot mig så ger jag fan tillbaka.'' Haha nä men det är sant. Jag mobbar inte folk. Gör någon något mot mig så ger jag tillbaka. Sen om den här killen råkade vara mobbad var det inte mitt problem.

Idag har jag iaf vart i Stockholm med Medina. Gått hela dagen i regnet så nu är jag trött. Vi hade kuul, och jag kom på att man inte kan ha kul om man inte bjuder på sig själv. Hur fan ska det gå till?





sitter här i min skööna mjukisdress. Ska duscha och kolla på film. Orkar inte göra något annat, är helt slut.

/S

hey

Shit, så trött jag är. Känns som om jag inte sovit något alls. Kom precis hem, sov över hos Emma inatt. Fan vad kul vi hade igår. Eller inte på dagen, men på kvällen/natten skrattade vi ihjäl oss.

Nu ska jag åka in till Nyköping en sväng. Sen har jag match i Trosa. Tagga eller?


just nu

/S

fotbollsskola

Dålig uppdatering av oss båda, men jag har börjat jobba. Fotbollsskoleledare tills torsdag så man kommer hem helt död efter att ha gått upp klockan 6 respektive 8. Träning ikväll, men innan de ska jag sova en stund, vi hörs!

jag lever

Vaknade precis. Har inte hunnit blogga, men det är ju lov. Idag ska jag åka och bada trots att jag är lite sjuk. Typiskt mig att bli sjuk precis när sommarlovet börjat. Men det hindrar inte mig från att göra saker. Ha det bra.





/S

nu har vi inte långt kvar! studenten 10/06-2011 /M


datan laggar så bilderna kommer komma någon annan dag. nu drar jag och köper remmar och brända mandlar i trosa! tudilu


sommarlov!











grönan hela kvällen, och det här lovet kommer bli det bästa!
/S

Trodde inte jag skulle säga det här men jag kommer fan sakna alla nior..

 



/S

Skolavslutning!! 09/06-2011








bal

Jag tog knappt några kort med min kamera. Kommer fler när dom lagts ut på fb. Men kvällen var lyckad iaf!


min sminkning och frisyr innan klänningen var på


sen med klänning, ljuset blev konstigt på alla bilder


jag och emma


våra rektorer som dansade till ''fanta och rosé''


hälften av gruppfotot. Jag vad med iaf, haha.

Som sagt, fler någon annan dag. Skolavslutning imorgon!

/S

sista dagen med vår söta klass..







/S

/S

'

Jag är på bra humöööööör. Är hemma själv så jag står och dansar som en idiot, haha. Bal ikväll!



Det kommer alltid vara något man kommer ihåg, men inget man tar tillbaka.

/S


true story

you cant make the same mistake twice, the second time you make it, it's no longer a mistake. It's a choice.


 


mrs

Var inte heller i skolan idag, orkade inte. Vi har endå inga lektioner. Istället var jag ute och sen gymade med Emma. Men imorgon ska jag till skolan för att saker måste fixas. Slutar ju snart. Och har bal imorgon också. Känns inte så, helt otaggad. Nu ska jag ta det lugnt.

Lyssnade precis på låten Medina la upp, blir på dåligt humör av såna låtar. Påminner mig om saker jag försöker glömma. En jävla låt får mig tillbaka till allt, komigen, känns som början av det värsta.

/S

king bed

Åkte aldrig in till skolan imorse, kände att det var skönare att ligga kvar i sängen, så det gjorde jag. Imorgon måste jag åka in för att städa skåpet och lämna in böcker, sedan fixa en massa saker på stan. Efter det drar jag & Meli för att lämna pengar till Michelle och sedan hem till mig för att fixa oss & efter det drar vi mot Gnesta för att fira ellinor! Sedan väntar en fin torsdags kväll med mina fina vänner och student firande på fredag!

/M

när man inte finner några ord alls & börjar tveka på allt, är det inte lätt



/M


vi vann med 8-1!

Vi drog till hamnen och åt glass och efter det hade vi match. Inte direkt då, men nästan. Gick bra ju.

Nu sitter jag och driver folk till vansinne. Alltså randomfolk skriver, och så går dom rakt på sak.. typ ''camsex?''. Och har jag orken så brukar jag sitta och bråka med dom, dom blir så jävla ägda. Men pinsamma som först försöker, när dom inte får något börjar dom svära och dampa och lalala. Tänk vilket liv såna majmune måste ha? Stackarna. Tycker verkligen synd om dom som måste ragga på allt och alla på internet för att få något.

/S

nu är det medina som ligger och sover..

Och jag somnade till filmen igår, som vanligt.. Medina tog kort på mig när jag sov. Såg typ ut såhär:


fötterna i kors och som ett lik..

och nu ser hon ut såhär:


armarna över ansiktet och täcket åt helvete..

Duktig jag är på att rita hahah.. Satt med hennes syster här och garvade medans jag ritade. Liv. Nu ska jag ta och väcka henne.

/S

igår direkt efter doppet




/S

en söndagskväll

Idag var jag på möte med fotbollskolan och vi körde en massa lekar vi skulle ha till barnen nästa vecka. Efter det gick jag till sabina och hämtade kläder och sedan cyklade hem till mig och hämtade kläder, efter de drog vi och badade. Årets första dopp för min del!! Glad tjej! Kom hem till mig och laddade ner tre filmer, Dirty movie, MILF och någon mer som jag inte kommer ihåg vad den heter. Riktigt kul att sabina ligger och sover just nu också... Ska väl fortsätta och kolla på tv, spela spel och smsa. Inte värt att väcka henne, hon sover så sött!!
Game day imorgon!!

/M

biiizi

Vart ute i stort sätt hela dagen. Nu ska jag cykla till affären en snabbis, sen kommer Medina hit och vi ska åka och bada senare ikväll. Efter det sover jag hos Medina.



/S

GNESTA

Åkte till Gnesta en sväng idag med Meli. Där träffa vi Hampus och var med honom ett bra tag. Gick runt i hela Gnesta kändes det som. Hampe skulle jobba & då orkade vi inte loda runt själva så vi drog hemåt istället. Möte + en sväng till nyköping imorgon som väntar. Men denna dag är långt ifrån slut, hörs! :-)
p.s fler bilder på facebook!






dagens shopping

Konstigt nog ser sakerna bättre ut på, haha..









Nä nu måste jag städa min garderob, ser hemskt ut.

/S

hemma från en shoppingtur i skärholmen!

Haha, när jag skulle logga in på bloggen skrev jag in ''hejhej'' och massa annat som lösenord innan jag kom på vad det var. Borta jag är.. -.-

Men lägger in bilder på det jag köpte snart.

idag:

mitt hår har blivit ljusare också, solbleks så fort..

/S

ibland har jag konstig musiksmak..

Jag kan gilla allt möjligt. Gillar typ dom här låtarna, så sköna.


skaburbian collective - ancestors


skaburbian collective - flow

/S


har redan tagit på mig pyjamas

Jag känner mig så himla trött. Var precis i hamnen i Trosa, mysigt. Men nu är jag trött. Så jag ska krypa tillbaka till mina kuddar och kolla på någon film. 
 

gullig pyjamas ha

/S

Fin dag............för plugg..

Sitter här och håller på att fixa ihop den sista religionsuppgiften. Har verkligen plugg till den sista dagen & har inte längtat till lov sähär pass mycket på riktigt länge. Ska bli skönt att slippa allt. Måste plugga som en tok idag. För helgen är full med saker jag ska göra.
Fredag (ikväll) - Kolla match med mells!
Lördag - Gnestadagen
Söndag - Möte för fotbollsskolan + lite plugg får nog plats.
Måndag - Match mot Stigtomta.


mells när hon spelar fotboll, hihi

/M

tog mitt första dopp!

Åkte till lamsjön med Samra, Louise, Sofia, Marika, Fredrik och Markus. Och tog mitt första dopp. 3 Juni, sent ju.

Nu har jag precis duschat iaf, sen när Samra kommer hem ska jag ut med henne. Men innan det blir det grillning!

/S

svar

'''vilket vart du besviken över?''

Över mitt engelska betyg. Trodde jag skulle få bättre än vad jag fick. Hon sa att jag skulle få bättre än vad jag fick hela tiden, men till slut sänkte hon mig :)

/M

just chillin'

'


efter regnet kommer solen

Vaknade tidigt. Orkar inte spela match med 97orna, så jag skippar det. Dom är typ till mina knän så det känns konstigt. Idag ska jag kanske bada.. Vara med Samra iaf.



/S

sitter med min söta kusin just nu..

Har proppat i han godis, ser ni? Munnen full. Hahah söt han är. Men snart kommer medina hit och vi ska på träning. Träningsmatch. Känns som om jag inte tränat på evigheter.



/S


when everything in life gets complicated, it only takes a day to change it.

Åkte till skolan för en lektion, jätte onödigt men resten var inställda och det visste vi inte & sista lektionen snacka vi bara betyg. Är både nöjd över några samt väldigt besviken på ett. Fyfan. Men livet går vidare. Träning ikväll, eller ja en liten träningsmatch. 

Ledig i 5 dagar nu, sedan 2 ynkliga dagar kvar till sommarlovet. Så jag har längtat!!

kom hem för ett tag sedan..

gjorde våfflor (det här kan fan bli en matblogg.) Nu har jag ledigt i en vecka. SÅÅ SKÖNT. Nu ska jag njuta av friheten. Tudul.



/S

RSS 2.0