skönt med träning i snön?

Tillbaka nu iaf. Södermanlands nyheter ringde, de ville ha en bild för en artikel. Så jag ska skicka någon. Frågan är bara vilken bild. Den här kanske?



hahhaha det är sjukt så ful man kan bli. Vågar jag? Hahahha undra vad dom säger. Kanske ska ta och göra det. För det här är äkta jag.. (A)

/S

ler nästan aldrig på bilder..

för att mitt leende ser miffat ut. Och många har frågat om jag redigerar mina bilder.. nej det gör jag inte, bilderna blir ''rena'' på min kamera. Har bara använt sepia på några:








tagna nyss

/S

den andra saken på min villha-lista just nu..

Kan man vara beroende av cola zero? Isåfall är jag det. Så sugen på det nu. Jag måste dricka cola varje dag, annars funkar det inte. Och jag kommer inte hinna till affären på tio minuter. :(


/S

bildbomb - london


jag och sabina


jag och emma








Vi fick sitta på gatan och äta fish and chips för att det inte fanns plats i restaurangen. Inte alls gott. Man fick en hel torsk och tjocka pommes. -.-


lodare








sabina, jag, emma


demostrationer





/S


/M

MAJS ÄR SÅ JÄVLA GOTT!!! - ville bara ha det sagt.

Även fast provet gick åt helvete och jag blev så sur på praktikanten så är jag glad nu, min mobil har kommit och jag tvinga iväg pappa för att hämta den, så den kommer när som. Nytt nummer ännu en gång också. Hatar att byta nummer..


Äntligen en mobil som jag inte behöver stänga av efter varje sms. ''det gick inte att skicka meddelandet till bla bla bla'' - dagarna är över! hehe

söt du är!




tillbaka från london

Jag vaknade för ungefär en timme sen. Gud så trött jag var. Orkade inte gå till skolan idag, behövde få sova. Så, nu har jag tagit en låång dusch och kollat igenom alla bilder från igår. Bildbomben kommer senare idag.


staden var inte alls som jag tänkt mig. Men det var fint iaf

/S

match!!

Hinner inte uppdatera idag, inte Sabina heller för hon är i London. Ikväll blir det EM-kval, Svergie-Moldavien med laget! smell ya!


wiho

It's on

Fasiken vad jag längtar. Det blir kul. Ja då.
Haha!

hatar rubriker

Var och gymmade efter skolan. Skönt! Ikväll sover jag hos Emma, London imorgon ju!!

  
Bosnien i februari 2011
Men i sommar ska jag och Medina vara tillsammans hela sommaren. Vi ska göra det så braaa.

/S


yes sir

Hemma från en helt onödig dag i skolan. Två lektioner från halv nio till halv fyra. Trots det så har den varit okej ändå. Hade svenska sedan hål några timmar, så jag och Mells drog till stan. Träffade på Robert som var snäll och skjutsade oss in istället. Gick runt där ett tag och sedan promenerade tillbaka till skolan. Hängde där ett tag med klassen. Sedan religion och ännu ett hål. Fick ta halv fyra bussen hem i alla fall. Skönt det.

Sen har jag bilder på Robin som drog på sig Annikas chilklackar och skulle försöka gå i dem. Gick inte så bra kan jag ju då säga er. Men bilder får ni sen för nu ska jag BÖRJA på mitt samhällsarbete som ska vara inne imorgon hehe..


JUSTE imorgon/onsdag kommer min mobil, som förhoppningsvis inte fuckar som den jag har nu gör. Hörs!


/M

medina skrev att hon skulle träffa mig när hon inte ens hade frågat..

Men jag var ute och träffade henne iaf. Emina var med oss. Vi gick runt och pratade av oss. Bestämde att vi skulle göra något också.. Haha jag längtar.

Min bror har kommit på besök. Så jag ska ta och umgås med honom nu. Titta på en film eller så. Har tröttnat på att vara ''ensamt barn''. Jag är ju den enda som bor hemma. Men vi ska besöka min syster i Australien nästa vinter! Vill boka biljetterna nuuuu. Skönt att bara få komma bort. Men ska ju till London på tisdag. Jag funderade ärligt talat på att stanna kvar där. Haha, ibland har jag så konstiga fantasier..


Han hade ingen annan bild på fb

/S


hej jag heter medina och har jätte tråkigt så jag bombar här för första gången. Men det är väl de en blogg är till för - för att skriva av sig och berätta om sitt liv på internet så alla kan läsa, hehe. puss

Mitt hår som brunt, hehe

Brunblont;


& snart ännu blondare hehe! Mot affären för färg samt kika på en film jag ska hyra! Med innan allt det, ska jag träffa den här fina tjejen

jag fick inte följa med..

Min pappa ropade på mig och bad mig göra det här testet innan vi skulle dra. Nu får jag inte hänga med. Blattar som inte fattar vad anorexia är. Man är för fan smal när man har det. Så jävla sur. Nu säger dom att jag måste sluta på fotboll och att dom kommer ta mitt gymkort om jag inte äter. Och i somras klagade dom och min släkt på att jag var mullig. Varför kan dom inte bara ta hand om sig själva? När det inte ens är något fel på mig. *ERO MNLAWÄG JLKÖSADH vill slå sönder datorn.


Det är bara påhitt, jag skulle själv kunna göra ett sånt test. Kolla här:

Tog precis bilden. Nästan ingen skillnad, eller?

Vad händer mig här näst? Jag blir påkörd av en parkerad bil? Nu ska jag ut och springa av mig.

/S

converse hjärta mig

Haha sabina så jävla mobbad hon är. Frågade henne hur fan hon kunde ta en bloggpaus när hon bloggat i typ 4 dagar. Som sagt, mobbad brud. Ljug ej i bloggen nästa gång Sabina. Inte bra, ehe!

MEN I ALLA FALL har jag blivit kär i converse skor, de här färgerna har jag:

Men måste köpa de här snarast: (!!)

+ marinblåa..

för medinas skull

ska jag skriva något inlägg om dagen. Har hållit mig borta från datorn den här helgen. Och när jag försvinner, försvinner läsare. Därför gör jag det för medinas skull. Det är lugnt Medina, det är inte lätt att vara mobbad <3

Så, idag hade jag match. Vi mötte ''Telge United''. Spelade 2-2. Samra gjorde illa foten, åkte in till akuten. Vet inte hur det är med henne än. Vi får hoppas på det bästa.

För övrigt tvingar min mamma mig att äta. Hon säger att jag är sjuk och tror att jag inte vill äta. Brukar blatte-mammor vara såna? Hon var och köpte massa chips, ostbågar, godis, cola osv. för att jag skulle äta. Annars brukar det vara hon som säger att vi inte ska vara onyttiga. Nu har hon helt plötsligt ändrat sig. Hon verkar vilja att jag ska bli fet.





gott va? Nu ska jag ut och springa med pappa.

/S

Home sweet home

Mobbad du är sabina. hehe..

Kom nyss hem och det har varit en chill helg. Veckan är fullbokad med saker, mesta dels roliga saker som jag faktiskt ser fram emot. Nu ska jag beställa mobil med pappppp!


Gislaved

Trodde aldrig jag skulle ha så kul som ja har här nere. Mobilen är ur funktion, eller ja går absolut inte att skicka sms längre, där av anledningen till att jag ej svarar på smsen vissa av er skickar. Men imorgon så ska ja beställa en iphone så fort jag kommer hem, snälla pappa tänkte åka och köpa en idag men det hann stänga innan vi kom på den smarta idén. Men jag överlever. Nu ska jag ut på en promenad med folket och köpa lite gott till ikväll. Lyckad helg trots allt, jaaaapp! Vi hörs imorgon! /M

bloggpaus

Jag vet inte hur länge. Känns inte kul att blogga när inget står rätt till.

/S


kommer inte sitta vid datorn mer idag

Vaknade precis. Jag börjar undra om Medina lever..

Sitter här och fryser. Ska börja klä på mig och gå till affären för att köpa tabletter. Såna med olika vitaminer. De senaste dagarna har jag ätit max en måltid per dag. Det är inte för att jag inte vill äta. Då och då känns det som om jag kommer spy när som helst. Ingen matlust. Fast det är lättare när man är med folk. Inte samma sak när man är själv. Förut nattåt jag hela tiden. Äsch, måste iaf få i mig vitaminer så jag ska iväg och köpa det. Efter det ska jag till hallen med Samra och Elin, kommer säkert vara massa folk där (enda gången det är folk i vagnhärad). Sen i kväll ska jag, Sabina, Emma och Emina på konsert om vi hittar skjuts hem.


just nu, död

/S

hinner inteee

Min dag: Skolan. Direkt hem till Emma efteråt. Åkte till Skärholmen med Emina och Emma nästan direkt efter det. Kom precis hem. Tog en snabbdusch. Ska möta Emma och Emina med Sabina. Får se vart kvällen kommer sluta. Nu måste jag fixa saker och gå. Stress. Ha en bra kväll.

Anonym:
sabina har du en bror som heter amir?

Svar: Nej jag har ingen bror som heter Amir. Tror du tänker på min kusin när du säger så. Min bror heter Emir.

/S

satt och tänkte i flera minuter på en rubrik. ändå blev det den här..

Tränade nyss. Jag satt och gäspade under hela spinningpasset. Min förmåga att sova hur länge jag vill finns inte längre. Lyckas bara sova någon timme per natt. Därför dagarna känns så ovanligt långa?

Tog fler hål i öronen själv för några dagar sedan. Dum som jag är, vill prova allt. Mitt öra är svullet. Eller båda är det. Men det ena hålet på ett öra är som ett öppet sår. Örhänget har skavt bort en bit. Skulle rengöra så tar jag ut örhänget. Och när jag skulle stoppa in det igen var det som om man stoppar in en metallbit i ett öppet sår. Sved som fan gjorde det. Men, lättare med den smärtan än den andra.


Har några feltagna hål också. Var och gjorde det hos en riktig piercare men det blev inte så som jag ville ha dom. Sen några jag själv misslyckades med.

/S

blö

Vad är vitsen med att lära sig saker om någon August Strindberg? Jag kommer aldrig ha nytta av något sånt. Åh, så onödigt. Jag orkar inte plugga mer. Bara för att han skrev några böcker så behöver det inte betyda att jag måste veta vad han gjorde under HELA sitt liv. Vem bryr sig om han gifte om sig hundra gånger?

Guven ska fixa en ny header åt oss, gulligt!

/S


sho sexi

Äntligen hemma från den otroligt vackra skolan Tessin.. Slutade 1 så blev stan med Mells, och på bussen satt Elin! Pratade med henne hela vägen så den kändes ovanligt kort. Just nu kokar jag sönder, det är så varmt här inne.

Imorgon bär de av till Gislaved där jag spenderar helgen. & nästa helg spenderas med laget då vi ska umgås och övernatta tillsammans. Myyyys!

idrotten, flitigt brudar!






oscar, mitt största fan



/S

uppsala

SN måste ha en stor brist på fantasi. Dom har ingenting att skriva om i sin tidning så dom kommer och intervjuar mig om hur det gick i en tävling. Vi var ju i Uppsala i fredags och jag och Fredrik fick stå där uppe och representera klassen. Haha, det gick ju bra.. Vi kom på alla svar när vi redan höll upp skylten.


Där är vi, nästan längst ut till höger. Nåväl, vi kom trea av alla som tävlade i den här delen av landet. Det här var som en semifinal. Hade vi gått vidare hade vi fått åka till Malmö och tävla.

/S


egobilder från idag

Kom precis hem från Medina. Hade sovmorgon imorse och jag kunde inte sova så jag gick upp och tog kort istället. Vem orkar på morgonen egentligen? Märkte att jag har fått rätt långt hår nu. Vågar inte klippa mig, ser ut som siv och viv i kort hår. Haha, vart fick jag dom ifrån? Och jag kollade på gamla bilder idag, shit vad tjock jag var innan sommaren.. Något jag aldrig kommer låta mig själv bli igen.








Timpi

Jaa som ni ser ska jag skriva ett inlägg om min kära vän Tim. Han är cool, snygg häftig och helt jäkla awesome och alla borde vilja bli hans hoes. Haha söt kille!!


/M

Kelly ft. Nelly - Gone


/M

Detta fält måste fyllas i

Sitter hos Medina just nu. Vi bakade paj för att se vem som kunde äta upp det snabbast för att sedan lägga in det på bloggen. Och vad gör vi? Jo, äter oss mätta och kommer på efteråt att vi skulle ha en tävling. Så blonda.

Och emma idag..
Johanna: När åkte Anna till Frankrike?
Emma: Hon åkte inte till Frankrike?
Johanna: Vart åkte hon då?
Emma: Till Paris.

Hahaha Emma är blooond.

Snart ska vi ut och göra något kul som vi sedan lägger upp här. Nöf.

/S

Hos sabina

Kom nyss hem till Sabina och vi sitter här och dricker cola, goooott!! Snart drar vi ut på äventyr och ska fixa någonting kul vi kan lägga upp här på bloggen. Smell yaaaaaaaaaaaaaaaa

typ såhär kul: fanten.se

/M


jag kommer aldrig på någon rubrik

Jag sitter och läser allt jag skrivit om i min bok. Jag började skriva i den 15 Juni 2010 och jag har fått med allt som hänt sedan dess. Gud vad saker har förändrats. Det är roligt att se hur man tänkte då. Som en kyckling typ. Fastän det inte gått så lång tid..

Det var jag och Samra som ville börja skriva ner allting för att ha något att minnas. Vissa sidor vågar jag inte ens läsa nu. Men när vi skrivit tills boken är slut ska vi gräva ner dom, och sedan gräva upp dom vid något tillfälle när vi blir mycket äldre. Och såklart har ingen läst i min, vi har inte ens läst varandras.


Jag just nu.

Orkar inte ta fram mobilen, men Medina.. när träffas vi imorgon?

/S

bloggens vändpunkt

Nej, inga fler emo-inlägg från min sida. Även om jag mår apa ska jag inte skriva ut det här. Brukade aldrig visa mig svag förut. Men när man skriver det i en blogg känns det inte som samma sak. Som om ingen läser det. Man kan bara skriva av sig. Men, nu gör ju folk det. Jag får börja använda mig av min bok istället. Det kommer alltid finnas där, jag måste bara bli van vid det.

Så, för att se saker från den ljusa sidan.. Jag har ju faktiskt roliga saker att se fram emot. London nästa tisdag med Sabina och Emma. Vi ska ''komma bort''. Den här fredagen ska jag till Stockholm. Och på lördag är det konsert. Jag ska proppa min vecka full med saker att göra, precis vad jag behöver som Sabina säger.

Var på ett lagmöte. Men jag tränade aldrig. Hade inte orken och dessutom har jag mycket att plugga. Jag som inte ens har tagit hem några böcker.

Nu ska jag hoppa in i duschen. :)


Jag som hatar stockholmstrafiken ska klara mig i det här? I Vagnhärad ser man ju knappt någon alls när man är ute.

/S

wiho

Äntligen klar med religionen,eller ja skrivit det jag ska plugga på. Måste låta min gigantiska,smarta hjärna vila en stund nu sen drar vi igång med plugget igen. Varma bullar + mjölk + religions anteckningar. Kan väl inte bli så mycket bättre.. Missar till och med träningen, vilket jag verkligen inte vill.

Verkar som om både jag och sabina har våran emo-period just nu. Men jag antar att hon har sina anledningar till det så som jag har mina anledningar. Jag får försöka hålla humöret uppe, och det hjälper min fin fina vän sofia till med. Underbar människa!

Meeeeeeeeeeeeeeeen snart exploderar mitt huvud bakom skärmen, gör så ont. Vi hörs!



emo-sabina?

Kom hem från skolan för ett tag sen. Det här är inte de bästa dagarna i mitt liv. Och idag måste jag bara få vila och vara själv. Tränar ikväll om jag orkar, fotbollen får mig att sluta tänka på allt annat. Nu ska jag bara lägga mig ner i sängen, sov nästan ingenting inatt. Och jag förstår inte varför jag varken kan äta eller dricka. Allt äcklar mig. Jag bloggar igen när jag har lust.

Fick jag spola tillbaka tiden hade jag inte gett mig in i det. Det är inte värt det efteråt. Men jag ska aldrig göra om det. Allt har sitt slut trots allt.

/S

Jag ikväll med religionsboken ♥♥



/M

-

Jag har aldrig mått såhär.. Vad händer? Mina händer darrar när jag skriver det här. Det känns som om något kväver mina luftvägar. Det är som om någon äter upp mig inifrån. Tårarna slutar aldrig att rinna. Jag orkar ingenting. Orkar inte tänka ''morgondagen''. Hur fan kan det kännas såhär? Finns ingen utväg. Helvete med allting.

Jag går ut.

/S

Lagom trötta tjejer på väg till träning igår

Går ej att vrida på bilderna av någon konstig anledning...





Måndag

Jag sitter här med en massa plugg jag har insett att jag har. Matte, religion, geografi, engelska bok, idrott, samhällsarbete. Nej jag blir verkligen less på skolan. Blir less på tessin. Blir less på alla lärare. På allting just nu. Känns som om jag är villig att ge upp när som helst. Jag är inte heller på humör och det har sina anledningar.

Känns lagom skönt - lagom är bäst, som vår svenska lärare säger..
Geografi får göra min kväll.



/M

Varför vill man alltid ha en förändring?

Från början trodde jag inte att det skulle hända mig. Jag trodde aldrig att man skulle kunna få det att fungera. Och vad gör man när det händer? Man låter det vara och försöker. För att man inte kan släppa det. Eller man kan, till en början. Men man vill inte. Man tänker att det kommer ordna sig, det kan väl inte vara såhär hela tiden.. Förr eller senare kommer det upp. Då tänker man att man hade rätt. Man kan inte få det att fungera. Så man gör det, utan att tänka sig för. Men då är det försent att bara släppa det. Så man ångrar sig. Vad gör man sen? När man inte vet vad man ska göra? Man vill göra något, men är rädd för att göra det värre. Men kan det bli värre? Man har ju bara ett val nu. Man väntar. På vad? På att få en till valmöjlighet. Tänk om man väntar alldeles i onödan? Är det värt det? När man är en sån som aldrig kan stå kvar på samma ruta. Varför vill man alltid ha en förändring?



/S

BALKANKONSERTER (L)

Bättre än alla andra. Kommer ihåg när jag var och lyssnade på Adept. Innan dom skulle börja sjunga tog dom vatten i munnen och spottade på publiken. Förvånad jag blev. Visst, det är ju rock. Men dom behöver inte vara äckliga för det. Aldrig mer.

I helgen är det dags för konsert. Frågan är bara vilken vi ska gå på. Selma Bajrami eller Sandra Afrika? Fast såg just att det är 18årsgräns på Sandra så det lär ju inte bli det. Åh, önskar att jag var 18 nu. Vilken skitunge, 16 år. -.- Vill vara 18, ha det som jag hade det innan sommaren och stanna vid den åldern. Inga bekymmer alls. Eller som i somras, jag hade absolut ingenting att bry mig om. Allt bara flöt på.

Konserten jag längtat mest till är också 18 årsgräns på. Dino Merlin. Jag ska in endå, vi ska försöka fixa det på något sätt.


Dino Merlin - A sta imam ja od tog

Jag får rysningar av hans låtar. Balkanmusik är det bästa som finns. Känslan av att bara sätta på högsta volymen på ipoden och lyssna. På den här t.ex. :


Neda Ukraden - Na balkanu

Jag har funnit mig själv.

/S

Kom precis hem från skolan..

Idag hade vi tydligen ett nationellt prov också. I kemi. Jag hatar kemi. Vi skulle göra en laboration och jag började babbla om ägg. Typiskt mig att skriva om något helt annat. Där ryker mitt vg, haha.

Dagens planer:
-Fixa något att äta, förmodligen korv med bröd.
-Dela ut en newbody-beställning.
-Kolla på ett avsnitt av OC.
-Gymma med Samrå.
-Vara med Emma och sova där, om jag orkar gå dit.

/S


skolan

Sitter i skolan och har samhäll just nu. Arbetet ska vara inne nästa vecka och jag har inte ens börjat. Känns inte bra alls. Får kämpa!

På onsdag ska jag träffa Sabina och vi ska hitta på någonting kul vi kan göra på bloggen. Så det blir kul att läsa den. Nu måste jag fortsätta med det här och bli klar någon gång, vi hörs senare!

/M

Bra att veta?

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Humör? Jag vet inte, jag är lost.
Favoritgodis: Något som är surt. T.ex. dom här:


Är det nåt du absolut inte äter: Tomat.
Kläder just nu: Handduk på huvudet, underkläder och en t-shirt.
Musik just nu: Njuter av min egna, vackra sångröst.
Vad sa du senast: Ja, jag kommer.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Tvungen? 80-talet.
Sommarplaner: Bosnien, Kroatien, leva livet.

Beach party i Makarska. Var där i somras.

Fisk eller badkruka: Är vattnet kallt?
Läsk eller alkohol: Är det smaken som avgör måste jag säga Cola Zero.
Hur många kuddar sover du med: 4, mamma ger mig inte att sova med fler. :(
Favoritväder: När det är sådär slaskigt, tycker att det är mysigt att hoppa runt i vattenpölar.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Flygplan, pilot och min humor.
Spelar du nåt instrument: Visslar med grässtrån om somrarna..
Morgon- eller nattmänniska: Är aldrig riktigt pigg.
Sparare eller slösare: Pengar är till för att slösa, eller?
Bästa film: Twilight-filmerna är söta :D


Tror du på liv på andra planeter:
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja.
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja.
Har du några homosexuella vänner: Emina?
Tror du på mirakel: Nej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Klart det är.
Ser du på kärleken som ett misstag: Beror väl på hur det slutar
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2.
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Jaa
Snarkar du? Nej, men pratar i sömnen istället.
Stjärntecken? Firre
Största svaghet: Inget tålamod alls.
Det här är jag bra på: Skratta
Bästa bok? Prprr
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna välja vilken superkraft jag vill, när jag vill är väl en superkraft? Hahah konstigt det där lät.
Vad vill du jobba som? Civilekonom
Chips, morötter eller godis? morötter
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? haha, ja faktiskt. Men det är inte så illa som det låter. Måste ju minnas något från mina år som fjortis.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Återstår att se.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat.
Gungar du på stolen? I skolan
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Hade tänkt göra det i sommar.
Är du rädd för blod? Nej
Gillar du att sjunga? Ja, speciellt att ta höga toner.
Anser du att du är stark? Fysiskt är jag världens svagaste
Brukar du sola? Yess
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten när jag står upp och ner, går det?
Röker du? Nej
Snusar du? Nej, fy
Använder du knark?
Kaffe, te eller inget? Inget.
Något du inte klarar av? Vänta på något, måste ta nästa steg vart det än leder mig.
Vem kramade du senast? Edvin haha
Något du inte klarar dig utan? Cola Zero
Vem känner dig bäst? Måste nog vara Sabina Gredic.
Någon du litar på? Sabina.
Vad anser du är viktigast i ett förhållande? Tilliten.
Hur många gånger har du varit kär? På riktigt, en gång.
Vem ringde dig senast? Mamma, vem annars?
Vad står det i senast inkomna sms? ''Jag tycker du e det!:)''

Oj, skulle inte jag plugga? Heddåheddå.

/S

Rubrik saknas?

Den här gången var det faktiskt Medinas idé att fixa en blogg. Blogg hit och blogg dit, man orkar med det i några dagar och tappar sedan lusten. Jag ska göra mitt bästa för att orka den här gången. Men jag ska vara lika oseriös som jag alltid är.

Jag har redovisning imorgon, och jag fick precis reda på att vi har prov också, bra om man kan något Sabina. Så, resten av kvällen ska jag plugga. Åh, jag som brukar sova vid den här tiden.. (A)


Den här bilden måste säga allt om mig, jag sover onormalt mycket. Till och med om dagarna, som en bebis.

/S


svar!

Kommentar från anonym:
ååh, en ny målvakt vem är det ? :)
fan så kul!

Det är en tjej som spelat i Gnesta innan deras lag lades ner. Jätte duktig & jag hoppas hon fortsätter att spela med oss. :)



/M

Vilket håll snurrar hon egentligen?



/ S&M

S & M

Hej, ni har kommit till Medina och Sabinas blogg.
Vi tänker skriva om allt möjligt i denna blogg. Hoppas ni fortsätter att läsa trots Sabinas inlägg, hehe.

Snart drar vi på en efterlängtad träning. Ryktas om att vi ska få en ny målvakt! Så det ska bli roligt, men nu drar vi vidare till Sabina innan träningen! puss och kram.




/ M

RSS 2.0