nu vänder det igen

Jag börjar träna.. igen. Har ju vart lov, varit utomlands och yadayada så jag har inte orkat med något annat än att njuta av allt. Mitt första träningspass började idag på gymmet. Fullt med folk nu, försöker dom hålla sina nyårslöften eller? Kommer nog lugna ner sig. Men jag ska träna fram till sommaren, och på sommaren ska jag njuta och göra vad jag vill med beach 12 kroppen. Fast jag gymmar inte bara för min kropp, utan för att få upp mitt lata arsle ur sängen och bli piggare. För jag är så jävla seg. Fast att kroppen blir finare skadar ju inte. Tänker ta en före och efter bild. Som ni kanskee får se, sen..
precis innan gymmet, smoothie är de bästa när man vill hålla sig borta från godis. För oss lata finns det som en färdigmixad påse med fryst frukt, som man bara lägger ner i mix-grejen med lite juice och vips så har man en gud middag. Äter ofta men lite istället för en stor middag på en gång. Är så hungrig hela tiden endå..

/S


dont worry about life, you wont survive it anyway

Var i Stockholm och frös ihjäl idag. Längtar verkligen tills jag får åka utomlands igen. Om två månader! Bokat ochklaaaaart. Och så måste jag prata med mamma om att hänga med medina till Egypten i Mars. Skulle kunna åkanågonstans varje månad, om min baba var Bill Gates..
Kan inte sluta lyssna på låtarna, tröttnaar aldrig!
Naked - Enrique Inglesias, DEV
'
'
Michel Teló - Ai se eu te pego


Norlie&KKV - Tröjan du hatar


Kapten Röd - Ju mer dom spottar


Vybz Kartel Ft. Gaza Slim - Anything anything

/S

inget känns

För några månader sedan hade det dödat mig, men nu.. Det känns inte. Jag vet inte vad det är. Och jag vet inte om det är så det blir. Kunde aldrig tro att något kunde dö såhär. Så här att man inte ens kan väcka liv i det. Eller kan man? Det kanske bara är dax..
/S

man är aldrig fäst

Kantoo. Vart i Nyköping och sen på Rosvalla hela dagen. Skulle på konsert ikväll men allt ändrade sig i sista sekund och jag blev kvar här. Ännu en kväll framför datorn! Imorgon ska jag till Stockholm iaf.. Men nu, hitta personer jag kan störa hela kvällen.
Tänkte på en sak, palla vara en kille? Vad är fördelarna? Typ att dom inte behöver föda barn, men de behöver inte tjejer heller. Men annars.. vem hade orkat? Med alla tjejer också. Som är värre än alla killar, bara leker fina ni vet. Erkänn att det är så? Det vet ni själva. Eller inte killarna, för de flesta är dumma. Men på riktigt, tjejer är svin. När hon hoppar på dig för att du skriver med någon, fråga henne hur många hon skriver med.. det är bara det att enligt henne, är det inte samma sak om hon gör något. För de va inte hon som började. Aja, ta det inte personligt, men jag vet att ni kommer känna igen er. Om inte, bra för dig. Eller?
/S

en del sjuka frågor

1. Om du fick välja mellan att få ut 12 000 i månaden och jobba med vad du vill (det får vara hur galet som helst, lejontämjare, astrounaut, författare, you name it) eller att få ut 50 000 och jobba med det tråkigaste, äckligaste eller värsta du kan komma på (typ gatusopare, att korrekturläsa telefonkataloger)?
Om jag bor med mina föräldrar, det där roliga jobbet. Då behöver man ju inte köpa typ toapapper och skit. -Men annars kommer man ju ingen vart med 12 000 kr, spara typ i 50 år tills du kan åka på en resa, skönt.. om man inte har en man som är Bill Gates.

2. Om din pojk eller flickvän skulle träffa en ny kompis av det motsatta könet (eller samma, ifall du inte är hetero) skulle du ta det med ro eller skulle du bli vansinnig?
Nä, klart man kan ha vänner av det andra könet. Men sen beror det ju på hur mycket dom umgår och så. Kul att ha en kille som bara umgås med någon annan tjej, haha. Sen är det ju lätt att man får känslor för kompisar om man umgås för mycket. Men det där är inget man kan förbjuda, palla vara kontrollfreak, sålänge det är som vänner så.

3. Vad är du helst, smart och ful eller korkad och vacker?
Korkad och vacker faktiskt. Man kan ju alltid bli smartare, och comon vad är en tjej utan sitt utseende? Det är det första man ser. Det är ju inte så att killar går ut på krogen och tänker ''åh kolla henne, fett ful.. men hon kanske är smart och har en bra insida.'' Illa men sant ;)

4. Vart går gränsen för otrohet? En tanke, sex fantasi, att ha känslor för någon annan?
Alla hade varit otrogna om det var en tanke bre.. Nä men, vara med 2 samtidigt? Då spelar det ingen roll på vilket sätt man är med den andra, kan vara internet, msnsex (ofta man ens har det) och yadayada. Men kramar och pussar är inte otrohet, bara lite gulligt som kan vara mellan kompisar också.

5. Om du var tvungen att byta ut din säng till något på ett matbord. Vilket tillbehör skulle du föredra att sova i/på förutsatt att den var i ''rätt'' storlek?
Hahha sjuk fråga, om jag inte får ta julskinka tar jag sked. Men vad äckligt det hade luktat med julskinka?

6.  Om du en dag fick rida på ryggen av en insekt, vilken insekt skjulle du rida på och varför?
Min största fobi=insekter. Hade inte ens ridit på någon för pengar, fett äckligt.

7. Om du skulle gå runt jorden med valfri frukt på fötterna istället för skor, vilken frukt skulle det vara?
Banan om den inte hade mosats, mjukt och skönt. Lena fötter efter det också ha?

8. Om du fick byta ut placeringen av två länder på världskartan, vilka länder skulle du byta plats på?
Sverige och Australien. Då byts klimatet också juuu

9. Om du måste välja mellan att aldrig mer kyssa någon, och att alltid prutta högt när du kysser någon, vad tar du?
Hahahah vilken svår, prutta högt sen skylla på någon annan (A)

10. Vad är det konstigaste du har ätit?
Känguru och friterad bläckfisk. Kängurun var det godaste köttet jag ätit (efter kebab på Krilles), men bläckfisken var uusch. Ja, jag tycker bläckfisk är konstig mat. Svennar äter det säkert varje dag..

11. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?
Det finns en anledning till varför jag har lösen på min mobil. Skulle leda till allt för många komplikationer om jag skrev upp det här..

12. Vad vill du ha mest just nu?
Bara en jävla dag med en person. Är det mycket att be om?

/S


det är skuggorna som är beviset på att solen skiner

Stannade hemma från skolan idag också, men imorgon ska jag dit. Helvete vilken helg jag haft. Har varit såå seg. När jag ligger i sängen och mobilen är under kudden och vibrerar, har jag inte orkat ta upp den. Jag har nästan inte orkat äta någonting under hela helgen, bara isglass. Kan man vara dödare än så?
Men nu mår jag lite bättre. Medan alla andra vart i skolan har jag inte haft något liv och suttit här och fifflat med designen. Jag kan bara inte göra någon header, och lite andra saker som fattas. Någon annan får.
just nu, sexig.. toapapper i näsan räddar mitt liv

/S

Tänkte berätta om min helg.

I fredags var jag i skolan och när ja kom hem så var de att fixa sig, sedan dra mot Carro för att hon skulle firas, blev utgång sedan på kvällen också. En dag att minnas haha..
Igår så sov jag bort nästan hela dagen så det blev inte så mycket gjort. Och jag fick ta den konsekvensen att somna klockan halv 4 imorse..
Idag, söndag, vaknade vid 11 tiden och började städa rummet och övervåningen, det var verkligen kaos där uppe. (om jag ska vara ärlig blev jag tvungen, vad leker jag duktig......) Idag ska jag träffa en sjuk Sabina en stund tror jag sedan drar jag mot häradsvallen för fotbollsträning, trots att jag är lite smått förkyld. Men innan de, se Dzeko göra några mål ;-)
/M

min fredag var ett helvete

Började med att jag vaknade som vanligt och skulle till skolan. Så började jag få värsta kramperna i magen, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Sen började jag få ont i halsen och på eftermiddagen kunde jag knappt andas. Tar jag ett djupt andetag spyr jag. Efter det kom febern och ja allt i ett. Jag försökte sova bort det, det enda jag väntade på var att varannan timme skulle gå så att jag kunde ta dom där jävla strepsils som hjälper för stunden. Ah och nu är jag redan vaken, jag orkar inte sova längre. Min hals dödar mig fortfarande, känns som om jag har ett öppet sår i halsen. Mina planer för helgen är förstörda. Jag får bara stanna hemma. Men tack till dom som underhöll mig och fick tiden att gå fortare under den tiden jag var vaken!
/S

HAHAHA måste bara visa

förstår ni nu hur fucked up Vagnhärad är?
/S

gör allt för att slippa plugga

Vem orkar ha prov första skolveckan efter lovet? Och så har jag redan missat ett prov. Jag orkar inte. Jag ska plugga på bussen imorgon. MEEN, hittade bilder från när jag var lite mindre. 2009 tror jag det var, så liten och osäker jag såg ut. Kolla:
början av 2009
Och det här är idag, 3 år senare.
Jag har fler bilder, men orkar inte med alla nu. Dog av garv när jag såg dom. Yf vart gömde mitt självförtroende sig?
BTW, man ser IP-adressen på kommentarerna. Har ni kommenterat innan behöver ni inte försöka vara ''anonyma''. Just sayin.

/S

killar raggar mer när man redan är i ett förhållande

''När en finns där, finns alla.'' Det har alltid varit så. Killar drar sig till sånt som andra killar drar sig till. Men det kan ju vara till en fördel, skaffa en pojkvän och vips så har du 10 till efter dig.

För övrigt, vaknade för tidigt och åkte till skolan 2 timmar tidigare än vad jag behövde. Jag var helt borta imorse, visste inte vad jag gjorde. Sen efter skolan gick jag till stan för att kolla om det fanns något fint här i Sverige. Köpte ett par boots, jeans och en sak för håret. Missade min buss hem också, så fick frysa i kylan i yttligare en timme. Nu ska jag äta. Sov bort hela dagen igår så jag hann inte äta en ända gång under hela dagen. Dog när jag vaknade, är fortfarande hungrig. Maten i Sverige <3


så såg jag ut idag, var tvungen att ha det linnet första dagen.

/S

I was a fool for trusting you.

I fredags så kom Sabina hem. Så då drog jag och Sabina G tidigare hem från skolan för att träffa vår nya neger. Åt på krilles, drog hem till mig och pratade om allt. Sedan bestämde vi oss för att ha en sleepover på lördagen, igår vill säga. Då vi skulle dygna, vi köpte en hel del saker. Somande vid halv tre men vaknade var 5:e minut av att Sabinorna hade ringt till en massa och skrattade haha. Så vid sju tiden vaknade jag också och sedan däcka vi och jag väckte alla vid tolv igen. Hehe. Sitter hemma och ska snart iväg på en efterlängtad träning. Bränna bort allt vi åt igår. Ses nästa helg again girls!
/M
wa

/S

Det är ingen än du själv som ger dig in i det. Så, du kan antingen vinna eller förlora. Är den värt att ta den risken? Ibland är det, ibland inte.

Men allt förtjänar väl en andra chans? Men att faila flera gånger, om och om? Då är man dum som inte kan lära sig av sina misstag.

Det är du själv som väljer vägen, vissa vägar har djupare gropar än andra.


senaste dagarna i bilder

Fredags:
Sydney city
Lordags:

Bondi beach po dagen. Det er ett moste att bada der om ni besoker Australien. Vogorna er hoga som hus. Dom viker sig over sig sjelva 3 varv typ, dom drar dig ner till botten och snurrar dig i vattnet. Drunkade nestan flera gonger, so jevla kul!
Utgong i Darling Harbour (Sydney) senare mot kvellen. Jag tog inte bilder men det var monga andra som tog. Haha moffor, dom trodde po att jag var 23 or. Och, Sydney er mycket finare om netterna!
Sondags:
Vi var och besokte ''The three sisters''. So jevla varmt den dagen, och vi skulle go enda till dom der ''systrarna''. Dog ner jag skulle klettra tillbaka. Bra kondis.
Ner vi vel var der. Vi okte och skulle se po vilda kengurur men dom ville inte komma fram. Amel korde runt overallt for att jag skulle fo se po dom, men dom er so fega..
Mondag, idag:
Var och shoppade, kopte saker till mina fina venner i Sverige och det her fina linnet till mig.
Fergade mitt hor lite morkare nyss. Fore och efter bild. Vet att ni gillar mina panties.
Nu vill jag treffa mina fina i Sverige, so mycket jag saknar vissa. Och jag har bara 4 dagar kvar her so nu ska jag njuta av den tiden. Vi hors ner jag er tillbaka, OCH MEDINA HAAAJDE BLOGGA
/S

JAA det finns snygga killar her

Nu har jag svarat po det alla tjejer frogar. Alla ser ut som de snyggaste blattarna i Sverige, fast snyggare. Och om ni har son smak, gillar killar med brunt/morkt hor, sona som har kroppar to die for, sona blattar med bloa/grona ogon.. ja do er Australien helt rett. Och so finns det monga mulatter med ljusa ogon och versta leendet. Trodde sont bara var photoshopat. Trodde aldrig att det fanns so monga som sog ut so, men stranden er fullllll. Alla trenar vel sonder oret om, so kommer dom i sina geng och leker, precis som blattarna i Sverige. Nu seger jag inte att alla ser ut po det settet, det finns veldigt monga kineser/japaner eller var dom er. Inget illa menat, men det kryllar av kineser overallt.

For ovrigt, varit i Sydney city idag. Imorgon ska jag till Bondi och bada po dagen. Senare ska jag ut po krogen. Ye, ja vet att man moste vara 18 (samma shit att vara 16 her som i Sverige) men Sabina fixarrrr XDXDXDXDXD


typ soher snygga killar <33333333333  eheh nejdo, men han var sot

/S

orets forsta dopp, 1 januari

Tvo bilder fron dagen. Vi var po Balmoral beach. Tycker inte att bilderna er rettvisa. Det er sjukt fint i verkligheten. Men man kan ju inte fo med allting po bild. Imorgon ska vi till Bondi (populeraste stranden her) om Emina blir frisk fron sin brenna. Nu ska jag ta och koppla av, man blir so sliten av att vara her.
Loter Eminem tala for mig
Eminem - 25 to life

/S

RSS 2.0